Rochia de plaja, piesa de baza a sezonului estival

       658   

Rochia de plaja, piesa de baza a sezonului estival

Fara nicio indoiala, rochia de plaja se afla in centru atentiei pe intreg sezonul estival, acesta fiind singurul moment in care o astfel de piesa vestimentare poate detine suprematia in lumea modei.

 

 

O rochie de plaja este considerata o piesa vestimentara foarte comoda si lejera, care trebuie sa aiba drept caracteristica principala, modalitatea usoara de dezbracare. O rochie de plaja potrivita trebuie sa fie in masura sa va asigure si o tenta sexy, deoarece vare este anotimpul in care formele bine conturate pot fi expuse intr-un mod ceva mai evident.

Divesitatea modelelelor in care sunt disponibile rochiile de plaja, le ofera doamenlor si domnisoarelor posibilitatea de a face diverse alegeri, acestea bucurandu-se de aspectul si look-ul pe care l-li confera.

O rochie de palja poate fi purtata direct peste costumul de baie (cu sau fara sutien) iar in functie de preferinte, doamnele si domnisoarele au de ales dintre:

 

  • Rochia de plaja tip tricou – un astfel de model este in masura sa va asigure o aparitie trendy si nu necesita mari eforturi de asortare sau imbracare. O puteti lua pe dumneavoastra foarte rapid, iar daca aveti anumite complexe o puteti pastra fara probleme pe dumneavoastra chiar si atunci cand va aflati la plaja.

  • Rochia de plaja tip girly – este un articol vestimentar in masura sa evidentieze latura romantica a unei femei.  Ea este ceva mai lunga decat modelul anterior, dar trebuie sa se muleze perfect pe corp, astfel incat nota liberty sa fie cat mai evidenta. Rochia girly se bucura de o doza crescuta de popularitate, data de faptul ca ea poate fi purata fara probleme si pe strada, oferindu-va confortul necesar atunci cand afara sunt temperaturi caniculare.

 


Tags:Cum se alege un costum de baie

Cum se alege un costum de baie

Ghid Lifestyle - 23 mai 2015Cum se alege o rochie de gravida

Cum se alege o rochie de gravida

Ghid Lifestyle - 23 mai 2015


 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.