Retele de socializare utile dar mai putin cunoscute

       615   

Retele de socializare utile dar mai putin cunoscute

Atunci cand deschidem subiectul „retele de socializare”, majoritatea persoanelor se vor gandi la Facebook, iar daca este o persoana care sta mult timp pe internet, atunci poate ca gandul ii va zbura si la alte retele cunoscute precum Twitter, Instagram, WhatsApp si Tumblr. Cert este faptul ca exista cateva retele de socializare foarte cunoscute, dar si foarte multe retele mai putin stiute de utilizatori, insa care pot fi foarte utile.

 

 

Despre cateva dintre ele vom vorbi si noi in randurile urmatoare si speram ca va veti face si voi cont.

fotolog.com

Fotolog este probabil cea mai populara retea de socializare din America de Sud si este chiar una dintre primele retele de socializare din lume cu fotografii. Aceasta se lauda cu un numar de aproximativ 50 de milioane de utilizatori, insa putini dintre ei sunt din Europa. Totusi, vorbim despre o retea unde activeaza foarte multi fotografi, artisti si graficieni.

aNobii.com

Chiar daca se vehiculeaza deseori ca lumea nu ar mai citi, ar trebui sa stiti ca exista o retea de socializare dedicata cititorilor. Aici vei putea discuta cu alte persoane pasionate de aceleasi volume de carti sau de acelasi gen, sa le arati si altora ce citesti acum precum si sa iti alegi autorii tai preferati. Pe scurt, o lume doar a iubitorilor de carti.

Yelp

O alta retea de socializare foarte utila este Yelp, a carui nume ne duce deja cu gandul la „help”, adica la ajutor. Aceasta te va ajuta sa gasesti firme din imprejurimi, restaurante, magazine sau alte locuri care te intereseaza. Partea faina la aceasta retea este ca vei gasi si review-uri ale altor clienti care au mai fost in locul respectiv, deci vei sti daca merita sa mananci o ciorba la restaurantul respectiv sau nu.

Asadar, acestea sunt retelele de socializare pe care s-ar putea sa nu le stii, insa care cu siguranta ti se vor parea si tie la fel de utile precum ni se par si noua.

 

Tags: 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.