Purtati colanti, indiferent de stilul adoptat

       754   

Purtati colanti, indiferent de stilul adoptat

Deoarece o pereche de colanti reprezinta mijlocul perefect prin care femintatea poate fi evidentiata intr-un mod aparte, trebuie sa aveti in vedere ca un astfel de articol vestimentar sa fie in perfecta concordanta cu restul tinutei si cu accesoriile pe care le purtati.

 

 

Atentie insa, ca in acest caz, drumul de la  un look sexy pana la o greseala vestimentara este unul extrem de scurt, si de aceea evitati sa alegeti si sa purtati o pereche de colanti care nu se incadreaza in stilul dumneavoastra vestimentar, deoarece exista riscul ca tinuta dumneavoastra sa capete o tenta foarte vulgara.

Mizati pe modelele de colanti care se potrivesc din toate punctele de vedere cu incaltamintea, dar care sa se bucure si de o textura asemantoare cu cea a restului tinutei.

Pentru o doza crescuta de indrazneala si un aer mai libertin, jocul de culori este tot ceea ce trebuie sa faceti. Alegeti o tinuta in combinatii de culori, in aceiasi tonalitate, iar daca posibilitatile pe care le aveti la indemana nu va permit sa faceti acest lucru, o pereche de colanti de culoare neagra sunt solutia salvatoare, ea fiind cea mai in masura sa va scoata din incurcatura.

Regula de alegerea a hainelor in functie de silueta este valabila si in cazul colantilor, si de aceea daca silueta dumneavoastra este una ceva mai plinuta, modelele in nuante inchise sunt exact ceea ce aveti nevoie. De partea cealalalta, o silueta subtire poate castiga cateva kilograme in plus cu ajutorul unei perechi de colanti in culori mai deschise, sau nuante vii, aceasta fiind in masura si sa va dea un plus de stralucire tinutei.

Nu alegeti modelele de colanti la care aveti dubii in ceea ce priveste calitatea materialului din care sunt realizati, deoarece acestia se vor deteriora destul de rapid, iar aspectul dumneavoastra va avea o evidenta tenta de uzura.

 

Tags:Ce avantaje au pantalonii din piele

Ce avantaje au pantalonii din piele

Ghid Lifestyle - 25 mai 2015


Cum se poarta fusta lunga

Cum se poarta fusta lunga

Ghid Lifestyle - 25 mai 2015 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.