Pantofii stiletto, must have-ul anului

       818   

Pantofii stiletto, must have-ul anului

Indiferent de culoare, de inaltimea tocului sau de modul in care ii asortam cu tinuta noastra, pantofii stiletto sunt absolut o necesitate anul acesta. Cu siguranta iti vor da un plus de feminitate si te vor face sa iesi in evidenta, deoarece la momentul actual acesti pantofi indeplinesc toate cerintele pe care o femeie romantica, sexy si sigura pe ea si le poate dori.

 

 

Istoria pantofilor stiletto

Acest model de pantofi au fost purtati pentru prima data la Paris in jurul anilor '50, iar mai apoi in toata lumea, fiind incaltati de cele mai mari dive. Pe la 1960, pantofii stiletto isi schimba forma, astfel varful acestora devine mult mai ascutit si de asemenea mult mai provocator. La momentul actual, sunt cei mai la moda pantofi si cei mai cautati de toate doamnele, deoarece subtiaza glezna, alungesc piciorul si sunt plini de eleganta. Au fost numiti de foarte multe femei "perechea ideala de pantofi".

Cum purtam pantofii stiletto?

Pe langa toate acele calitati pe care le-am mentionat mai inainte, acesti pantofi mai au si  altele, una dintre ele fiind aceea ca pot ascunde micile imperfectiuni. Este tot ceea ce isi pot dori femeile, dar pentru a-i purta exact ca la carte trebuie sa tinem cont de anumiti factori.

Daca esti o femeie miniogna, in momentul in care vei purta o fusta sau o rochie, este recomandat sa se aleaga o pereche de pantofi stiletto cu un toc nu foarte inalt, pentru a crea astfel un echilibru perfect. La pantaloni putem purta o pereche de pantofi stiletto cu un toc mai inalt, dar mare grija ca pantalonii sa treaca de glezna, pentru a obtine o silueta sexy si eleganta. Daca esti foarte inalta nu trebuie sa te temi sa porti pantofi stiletto, insa trebuie sa tineti cont de marimea tocului. Pentru a masca oarecum inaltimea este indicat ca persoanele mai inalte sa poarte acesti pantofi la rochii pana la genunchi, la fuste, dar si la jeansi skinny.

Partea feminina a acestei publicatii, propune tuturor femeilor ca anul acesta sa ne ridicam la inaltime si sa purtam cu multa eleganta si feminitate, pantofii stiletto.

 Asortarea jeansi-lor cu hainele elegante

Asortarea jeansi-lor cu hainele elegante

Ghid Lifestyle - 31 iulie 2015


 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.