Obiceiuri vestimentare pentru primul trimestru de sarcina

       845   

Obiceiuri vestimentare pentru primul trimestru de sarcina

Intre prima si a treia luna de sarcina corpul dumneavoastra incepe sa se schimbe, iar pentru a va simti mai confortabil trebuie sa va adaptati garderoba, astfel incat sa nu va stranga si sa nu va jeneze. Iata care sunt sfaturile noaste atunci cand vine vorba de haine gravide pentru primul trimestru de sarcina.

 

 

Primul care incepe sa isi modifice dimensiunile este pieptul, motiv pentru care va fi nevoie sa va schimbati sutienele si sa va cumparati unele cu cel putin o marime mai mare, dar care sa fie fara buret. In ceea ce priveste burtica din luna a doua incepe usor usor sa isi modifice forma, dar pana atunci veti putea sa purtati linistita pantalonii pe care ii aveti, urmand ca dupa aceea sa fie nevoie sa va cumparati cel putin doua perechi de pantaloni gravide. Acestia sunt prevazuti cu o talie care se poate extinde, sunt fabricati din materiale elastice si pot fi purtati pana la nastere. Atunci cand probati o pereche de pantaloni gravide trebuie sa stati in picioare, iar la burta este nevoie in mod obligatoriu sa mai incapa un deget. In caz contrar renuntati la ei si incercati altceva.

In ceea ce priveste materialele pentru haine de gravide acestea se aleg in functie de sezon, dar este de preferat sa fie materiale naturale, care sa nu va irite pielea.

Un sfat in plus pentru viitoarele mamici care sunt preocupate de stilul lor vestimentar de pe timpul sarcinii este sa isi aleaga haine gravide in nuante cat mai neutre, pentru a le putea asorta cu usurinta dupa aceea. Aveti in vedere ca o garderoba de gravida nu va fi foarte incarcata, ceea ce inseamna ca veti avea putine variante in care sa le asortati.
Fashion pe perioada sarcinii

Fashion pe perioada sarcinii

Ghid Lifestyle - 16 iunie 2015


Ce conteaza la pantalonii de gravide

Ce conteaza la pantalonii de gravide

Ghid Lifestyle - 16 iunie 2015


Cum se aleg pantalonii de gravide

Cum se aleg pantalonii de gravide

Ghid Lifestyle - 16 iunie 2015


 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.