Motive pentru care ar trebui sa aveti numaidecat un animal de companie

       611   

Motive pentru care ar trebui sa aveti numaidecat un animal de companie

Exista doua categorii de oameni: cei care au un animal de companie si cei care privesc cu dubii prima categorie. Totusi cu totii ar trebui sa avem un animal de companie deoarece, pe langa faptul ca oferim unui animalut sansa la o viata mai buna, acesta ne va ajuta foarte mult la randul sau fara ca noi sa ne dam seama de asta uneori.

 

 

Pentru a va convinge sa va luati si voi un animal de companie am scris si acest articol in care va oferim mai multe motive pentru care merita sa impartiti casa cu inca un suflet. 

Ne ajuta sa fim mai putin stresati

Este stiintific dovedit faptul ca persoanele care detin un animal de companie au mai putine probleme cu stresul decat cele care nu detin unul. Prin simpla lor prezenta, indiferent ca vorbim despre o pisica, un caine sau orice alt animal de companie, acestia reusesc sa ne imbunatateasca starea de spirit si ne ajuta sa fim mai calmi totodata. 

Vei beneficia mereu de iubire

Poate ca nu stai prea bine la capitolul dragoste si uneori simti nevoia de putina compasiune. Aceasta compasiune si iubire o vei gasi mereu la un animal de companie. Oricat de suparat, obosit sau plictisit ar fi acesta, mereu va dori sa fie imbratisat si alintat, deci nu de putine ori il veti vedea cum cerseste atentie. 

Sunt o sursa mai buna de divertisment decat orice post TV

Nimic nu poate fi mai interesant si amuzant totodata decat un animal de companie. Detinerea unui animal de companie este o adevarata experienta, motiv pentru care ar trebui numaidecat sa detineti unul. Fiecare zi cu un animal de companie va fi mult mai diferita decat cele fara. Va garantam.

Va invata sa fiti responsabili

Poate ca inca nu aveti un copil. In acest caz este foarte bine ca inainte de a-l avea, sa fi avut macar pentru o perioada un animal de companie. Asta deoarece va invata sa deveniti mai responsabili, ceea ce poate fi o lectie foarte importanta mai ales pentru persoanele care se pregatesc sa devina parinti.

Te invata comunicarea nonverbala

Uneori comunicarea nonverbala poate fi o abilitate must-have, indiferent ca este vorba despre o relatie sau despre orice alt caz. Aceasta poate fi invatata foarte usor de la un animal de companie deoarece acesta nu va striga niciodata ca ii este foame sau ca are nevoie de o plimbare. Aici apare comunicarea nonverbala pe care o veti invata foarte usor.

PS: World, meet Oli (foto), animalutul redactiei :) 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.