Metode pentru a scapa de mahmureala

       815   

Metode pentru a scapa de mahmureala

Stim cu totii ca in aceasta perioada alcoolul se vinde mai ceva ca painea calda, mai ales ca este sezonul cu cele mai multe sarbatori, cand se bea mult fiert dar si bauturi ceva mai tari pentru a suporta mai usor frigul de afara, pentru a petrece sau din orice alt motiv, ca doar acestea se gasesc cel mai usor. De aceea in sezonul de iarna apare tot mai des dorinta de a scapa mai usor de mahmureala, motiv pentru care am facut acest articol in care va recomandam cateva metode pentru a scapa de mahmureala.

 

 

Muraturile, cele mai cautate a doua zi dupa o betie

Muraturile sunt deja celebre pentru faptul ca te scapa deseori de starea de mahmureala. Asta deoarece corpul, dupa o betie strasnica, are nevoie de un continut cat mai bogat de sare, iar zeama de varza contine exact cat ne trebuie. In cazul in care nu ati fost prea inspirati toamna si nu ati pus muraturi, atunci puteti bea un pahar de apa cu sare.

Hidratarea face miracole

Una dintre cele mai bune metode prin care poti scoate alcoolul din sange este hidratarea. Pe scurt, tot ce trebuie sa faci dupa o betie de neuitat, este sa bei cat mai multa apa. Nimic mai simplu.

Mierea de albine este foarte buna si in acest caz

Am mai vorbit de multe ori despre mierea de albine, deoarece se bucura de o multime de proprietati care mai de care mai folositoare organismului. Ei bine aceasta este foarte utila si in cazul mahmurelii, ajutand la indepartarea sa. Asta deoarece are un continut bogat de glucoza de buna calitate.

Bea suc de mere si de rosii

Una dintre cele mai bune metode prin care poti scapa de ameteli, o stare destul de intalnita in cazul mahmurelilor, este sa bei suc de rosii dar si suc de mere, alternativ. Mai exact, cate 300 de ml din fiecare suc, si veti vedea cum starea de ameteala incepe sa dispara usor, usor.

Pastile cu vitamine sau anti-mahmureala

Pentru ca este o stare pe care o intalnim atat de des, exista chiar si pastile anti-mahmureala, motiv pentru care ati putea intreba in farmacii de o tableta cu astfel de pastile. De asemenea chiar si pastilele cu vitamine te pot ajuta sa scapi de mahmureala. Dorinta sa fie!

Asadar, daca pentru sarbatorile ce urmeaza ti-ai propus sa petreci cat mai mult si cu mult alcool, iti recomandam ca a doua zi sa apelezi la aceste metode pentru a scapa de mahmureala.

 
 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.