Mai este sau nu trening-ul la moda ?

       775   

Mai este sau nu trening-ul la moda ?

Cu siguranta, atunci cand o astfel de intrebare este adresata unei persoane care este mare iubitoare de sport, raspunsul va fi unul afirmativ, insa daca ne indreptam atentia si in partea cealalalta, vom intalni destul de multi fashionisti de ambele sexe, care vad in trening cea mai nepotrivita tinuta pe care o poate adopta cineva, in momentul in care se afla in alta parte decat pe un teren sau o sala de sport.

 

 

Pe cat de util este pentru alergarile in parc, pe atat de evitat este de foarte multe persoane, care considera ca daca cineva iese pe strada imbarcat in trening, indiferent daca acesta este unul foarte scump, produs sub un brand celebru, acea persoana este lipsita de gusturi din punct de vedere al modei.

Daca stam putin sa analizam situatia si felul in care se imbraca anumite vedete, vom vedea ca articolele de imbracaminte cu tenta sportiva pot fi combinte cu cele adoptate pentru tinute casual, acest stil vestimentar fiind unul chiar in tendinte si cunoscut sub numele de look sport chic.

Atat o haina cu tenta sportiva precum si un trening reprezinta o modaliatate perfecta prin care un corp bine lucrat si cu forme perfect conturate pot fi evidentiate. De asemena o astfel de tinuta va poate oferi o doza de lejeritate aparte, motiv pentru care vedetele care au o viata foarte activa nu ezita sa o adopte.

In cazul in care silueta dumneavoastra este una de invidiat, mizati intotdeauna pe un model de trening pe corp, care sa va asigure o prezenta atargatoare si senzuala, iar pentru o asortare pe masura o pereche de tenisi sau de adidasi de culoare alba sunt exact cee ce aveti nevoie.

 

Tags: 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.