Lucruri minunate care ti se intampla cand ai o pisica

       605   

Lucruri minunate care ti se intampla cand ai o pisica

Chiar daca inca nu toata lumea s-a familiarizat cu conceptul de a detine un animal de companie, este stiintific dovedit faptul ca, atunci cand detii unul, ai foarte multe avantaje pe care poate ca uneori nu le observam sau doar le trecem cu vederea. De aceea am si scris acest articol in care vorbim despre lucrurile minunate care ti se intampla atunci cand detii o pisica.

 

 

Mai putin stres

Tot stiintific dovedit este si faptul ca daca vei avea o pisica, atunci stresul din viata ta va fi redus considerabil. Asta deoarece o pisica te ajuta de foarte multe ori sa te simti mai bine, avand mereu pe cine sa alintati, sa luati in brate sau sa smotociti. Iar modurile prin care o pisica te face sa te simti mai bine sunt multe, un alt exemplu in acest sens fiind simpla activitate de a sta si a o privi cum doarme.

Astfel, daca aveti o viata stresanta atunci cu siguranta aveti nevoie de o pisica.

Nu te vei mai simti singur/singura

Nu toata lumea este intr-o relatie ci chiar sunt foarte multe persoane care inca locuiesc singure iar deseori acest lucru ajunge sa cauzeze o stare de singuratate destul de urata. De aceea detinerea unei pisici este chiar recomandata in astfel de cazuri, aceasta ajutandu-si stapanul sau stapana sa se simta mai putin singur sau singura, depinde de caz.

Te vindeci mai repede

Stiati ca o pisica atunci cand toarce poate fi considerata un adevarat tratament? Asta deoarece vibratiile sale ajuta vizibil la vindecarea mai rapida a infectiilor sau chiar a leziunilor, prin simplul fapt ca o tii in brate iar ea toarce. De aceea este foarte important sa detii o pisica, mai ales daca esti o persoana care sufera deseori de diferite afectiuni.

Vei rade mai mult

Cu siguranta stiti deja ca rasul este foarte sanatos. Ei bine o pisica te ajuta sa razi mai mult, fiind foarte amuzanta in unele situatii, iar in altele chiar dubioasa. Cu siguranta o pisica stie cum sa isi faca stapanul sa rada, chiar daca nu stim daca isi propune asta sau doar reuseste prin intermediul unor mici erori.

Te vei simti complet/a

Toata lumea alearga sa isi caute jumatatea. Totusi putini dintre ei s-au gandit probabil ca se vor simti completi abia atunci cand vor detine o pisica. Desigur ca aceasta senzatie este dovedita la randul sau stiintific.

Vei fi mai putin depresiv/a

Un alt lucru dovedit stiintific, la fel ca fiecare dintre aspectele discutate mai sus, este acela care ne spune ca atunci cand detinem o pisica ne vom simti mai putini depresivi, ceea ce ar trebui sa reprezinte un motiv pentru toata lumea sa-si adopte o pisica pentru a le face viata mai frumoasa.

Asadar, acestea sunt doar cateva din motivele multe la numar pentru care ar trebui sa detineti si voi o pisica, iar daca voi cunoasteti mai multe si sunteti chiar familiarizati cu acest animal de companie dragut, va invitam sa ne lasati diferite impresii in sectiunea de comentarii.
 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.