Iesiti in evidenta cu o paleta coloristica de exceptie

       529   

Iesiti in evidenta cu o paleta coloristica de exceptie

In acelasi mod in care tendintele sau stilurile sufera modificari evidente de la un sezon la altul, si culorile respecta fara indoiala aceiasi regula. Din acest motiv, paleta coloristica are o importanta foarte mare in momentul in care optati pentru o anumita tinuta, si de aceea ea trebuie luata foarte serios in considerere in momentul in care doriti sa fiti in tendinte. Iata care sunt nuantele menite sa va ofere un aer special si o aparitie in pas cu moda, in acest sezon.

 

 

Anul acesta, se pare ca nuantele de mov vor face furori in lumea modei, si din acest motiv nu trebuie sa evitati modelele de pantaloni intr-o astfel de nuanta intensa si stralucitoare, deoarece o pereche de pantaloni mov, va poate da o nota inedita tinutei si o aparitie trendy. Din aceiasi categorie fac parte si tenisii sau pantofii in nuante de mov, acestia fiind modalitatea perfecta prin care o tinuta poate capata un aer indraznet, care sa evidentieze o personalitate puternica si rebela.

Nuantele de verde fac si ele parte din tendintele noului sezon, insa tineti cont ca variantele mai deschise sunt reprezentative pentru sezonul cald. Pentru perioadele mai reci ale anului, mizati pe haine in nuante de verde inchis, mai ales daca nu mai sunteti la prima tinerete.

Pe langa acestea, nelipsitul rosu continua sa domine lumea modei, insa in acest sezon se pare ca el trebuie combinat cu nuante de roz, creand astfel un efect vizual de exceptie.

Din puct de vedere al realizarii unor combinatii de culori, aveti in vedere ca oricare ar fi acestea, o tinuta interesanta nu permite mai mult de trei nuante, in caz contrar efectul papagal va lua locul aspectului interesant al tinutei dumneavoastra.
Anul acesta sunt in trend fustele midi

Anul acesta sunt in trend fustele midi

Ghid Lifestyle - 16 iunie 2015


 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2018 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.