Hainele sport reprezinta un stil vestimentar

       831   

Hainele sport reprezinta un stil vestimentar

Hainele sport nu reprezinta o tinuta aleasa la intamplare care se foloseste atunci cand mergeti sa alergati sau va plimbati cu bicicleta. Acestea creeaza un stil vestimentar cat se poate de bine conturat, cu linii precise si cu caracteristici atent determinate.

 

 

Cu alte cuvinte, daca va place sa purtati treninguri, colanti, tricouri, tenisi sau adidasi, puteti sa va creati fara probleme un stil vestimentar care sa va reprezinte, si care in general este un stil sport chic.

Trebuie mentionat totusi faptul ca o tinuta sport este potrivita, in general, persoanelor care au o silueta apropiata de perfectiune sau cel putin nu au prea multe kilograme in plus, pentru ca aceasta este asociata cu o viata activa, in care miscarea este plasata pe primul loc. Cu alte cuvinte tinuta sport se potriveste doar celor care au un corp bine lucrat.

Daca doriti ca pe langa trening sa mai purtati si alte tinute sport chic, iata care sunt recomandarile de fashion:

  1. O combinatie foarte interesanta o reprezinta si purtarea unei rochii drepte cu o pereche de adidasi, dar aveti in vedere ca rochia trebuie sa fie in mod obligatoriu mai scurta de genunchi. Aceasta tinuta seama cu echipamentul tenismenelor si va scoate foarte bine in evidenta frumusetea picioarelor.

  2. La fel de draguta este si tinuta creata dintr-o pereche de colanti si un tricou XXL, dar aveti grija sa il strangeti in jurul taliei cu o curea subtire, iar in ceea ce priveste incaltamintea, puteti sa purtati o pereche de tenisi sau de expadrile, dar sa aveti in vedere ca trebuie sa fie un model foarte finut, care sa dea impresia unui picior delicat.


Tags:Mai este sau nu trening-ul la moda ?

Mai este sau nu trening-ul la moda ?

Ghid Lifestyle - 15 mai 2015


Cum se poarta fusta lunga

Cum se poarta fusta lunga

Ghid Lifestyle - 15 mai 2015


Cum sa faci mai multa miscare

Cum sa faci mai multa miscare

Ghid Lifestyle - 15 mai 2015


 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.