Fii la moda cu ajutorul jeansii-lor cu push up

       615   

Fii la moda cu ajutorul jeansii-lor cu push up

Fara nicio indoiala, exista un numar destul de mare de femei, care in momentul in care vor sa isi reinoiasca garderoba prin intermediul unei perechi de jeansi, cauta prin magazine si se intorc acasa foarte dezamagite si fara nimic, deoarece modelul de jeansi dorit de ele a fost imposibil de gasit.

 

 

Din acest punct de vedere, am putea spune ca motivele sunt diverse, insa de cele mai multe ori cauza nemultumirii este reprezentata de lungimea sau largimea acestora. Cu siguranta mai exista si alte motive, insa acestea depind de fiecare in parte si nu sunt o regula de baza pentru a gasi o pereche de jeansi perfecta.

In momentul in care au ajuns sa faca parte din tendinte, jeansii cu push up au ajuns sa fie la mare cautare, iar din disperare de a intra in posesia unui astfel de articol vestimentar, femeile  nu au mai tinut cont de faptul ca acest gen de pantaloni se potriveste doar celor care au o silueta aproape perfecta, atat din punct de vedere a formelor cat si a inaltimii.

Chiar daca sunt special creati pentru a se integra perfect intr-o tinuta casual, jeansii cu push up va pot oferi o doza de lejeritate combinata cu un aer modern, concomitent cu evidentierea liniilor corpului.

Jeansii cu push up sunt mijlocul perfect prin care va puteti ridica si sustine muschii din zona posteriorului, deoarece sunt realizati printr-o croiala si cusaturi speciale, pentru a va evidentia cat mai clar formele corpului.

In plus, multe dintre aceste modele de jeansi prezinta o banda de silicon, plasata in dreptul  abdomenului, dar si  de-a lungul piciorului, aceasta avand rolul de a scoate in evidenta atat picioarele cat si talia.   

 

Tags:Asortarea jeansi-lor cu hainele elegante

Asortarea jeansi-lor cu hainele elegante

Ghid Lifestyle - 27 mai 2015Un look casual cu ajutorul carourilor

Un look casual cu ajutorul carourilor

Ghid Lifestyle - 27 mai 2015


 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.