Fashion pe perioada sarcinii

       628   

Fashion pe perioada sarcinii

Timp de noua luni, burta dumneavoastra isi va modifica semnificat dimensiunea si forma si va deveni din ce in ce mai proeminenta. Va intrebati cum sa va adaptati hainele ca sa se potriveasca noii siluete si care sunt tendintele in materie de moda pentru femeile insarcinate? Iata care sunt sfaturile noastre in materie de haine gravide.

 

 

Astazi, moda este accesibila si viitoarelor mamici: de la rochii de seara pentru femei insarcinate pana la haine sport si articole de plaje special create pentru gravidute. Schimbarile corpului dumneavoastra sunt o ocazie perfecta pentru a va crea o noua garderoba si pentru a va cumpara super haine de gravida.

Silueta se rotunjeste si se va putea sublima cu ajutorul stilului, curbele sunt puse in valoare cu ajutorul benzilor sub sani, iar burtica trebuie scoasa in evidenta cu orice ocazie, pentru ca acolo se afla puiul dumneavoastra si nu incercati sa il mascati.

Moda pentru femeile insarcinate va ajuta sa aratati bine atat la serviciu, cat si atunci cand iesiti in oras cu iubitul. Pare incredibil dar puteti fi foarte sexy si daca burtica dumneavoastra este ca un balon. Trebuie doar sa stiti sa va subliniati feminitatea si sa profitati de noile forme ale corpului, pentru ca pe langa burta, in perioada sacinii va cresc destul de mult si sanii, iar acesta este un avantaj cat se poate de apreciat de domni.

Insa, oricare ar fi tendintele din moda pentru gravide, atunci cand va alegeti tinutele trebuie sa aveti grija ca acestea sa vi se adapteze cat mai bine siluetei si sa va faca sa va simtiti confortabil atunci cand le purtati.

 Ce tipuri de esarfe ni se potrivesc

Ce tipuri de esarfe ni se potrivesc

Ghid Lifestyle - 08 iunie 2015


In ce consta alegerea unei bluze elegante

In ce consta alegerea unei bluze elegante

Ghid Lifestyle - 08 iunie 2015


Ce conteaza la pantalonii de gravide

Ce conteaza la pantalonii de gravide

Ghid Lifestyle - 08 iunie 2015


 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2018 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.