Cum se alege o rochie de gravida

       1269   

Cum se alege o rochie de gravida

Va numarati printre fericitele care vor deveni mamici? Acesta reprezinta un moment ideal ca sa va reinnoiti garderoba, insa aveti grija sa nu cumparati prea multe haine de gravida, pentru ca aceasta perioada va trece destul de repede, iar dupa aceea nu va vor mai fi de folos decat daca decideti sa mai faceti un bebelus.

 

 

Daca nu stiti catre ce anume sa va indreptati atentia, va recomand sa probati niste rochii de gravide pentru ca arata foarte bine si va veti simti confortabil atunci cand le veti purta.

Inainte de toate trebuie sa aveti in vedere faptul ca dimensiunile dumneavoastra de la piept, de la burta si de la coapse se vor mari semnificativ in urmatoarea perioada, asa ca alegeti rochii suficient de largi pentru a putea fi purtate si in luna a noua de sarcina. Si in ceea ce priveste lungimea trebuie sa fiti atenta pentru ca odata cu cresterea burticii, lungimea rochiei scade, iar daca alegeti o rochie prea scurta riscati sa nu o mai puteti purta pentru ca se ia pe burta. Decolteul trebuie sa fie si el creat astfel incat sa suporte modificari, adica sa nu va expuna prea mult sanii atunci cand vor creste in urma schimabrilor hormonale care au loc in organismul dumneavoastra.

O rochie de gravida foarte potrivita este rochia cu pliuri

Acest model se poate purta de la inceputul sarcinii pana la nastere si ii permite mamei sa se miste in voie si sa se simta confortabil atunci cand o poarta. In ceea ce priveste imprimeurile, rochiile de gravide arata foarte bine cu imprimeuri florale sau cu buline. In plus acestea sunt si foarte in trend sezonul acesta.

 




Cum se alege un costum de baie

Cum se alege un costum de baie

Ghid Lifestyle - 21 iulie 2015


Cum se aleg pantalonii de gravide

Cum se aleg pantalonii de gravide

Ghid Lifestyle - 21 iulie 2015


 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2018 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.