Cum se aleg pantalonii de gravide

       1071   

Cum se aleg pantalonii de gravide

Daca ati ramas insarcinata pentru prima data, trebuie sa stiti ca veti mai putea sa purtati vechii jeansi doar pana la sfarsitul primul trimestru, adica pana in luna a patra de sarcina, dupa care veti fi nevoita sa va cumparati pantaloni de gravid, care sunt confectionati pentru a va sustine burtica, dar si pentru a o face sa stea confortabil.

 

 

Prin urmare, dupa ce se incheie primele trei luni de sarcina, va fi nevoie sa faceti o investitie in pantaloni, dar nu trebuie sa va faceti griji, pentru ca acesti pantaloni de gravide ii veti putea purta pana la sfarsitul sarcinii, si chiar si dupa aceea pana vi se va retrage burtica in totalitate si veti ajunge la masurile de dinainte.

Trebuie sa fiti constienta de faptul ca burtica nu trebuie ascunsa, chiar daca inainte vi se parea ingrozitor sa aveti abdomenul umflat, acum nu trebuie strans in niciun fel. In fond trebuie sa va mandriti cu bebelusul dumneavoastra, iar ca idee, toate gravidutele arata foarte bine, chiar si cand au o burta imensa.

Schimbarile de fashion de pe timpul sarcinii fac referire inclusiv la stil, pentru ca daca inainte va placeau blugii skinny, de acum va trebui sa purtati blugi drepti, mai largi si evidenta cu talie cat mai inalta. Pe perioada sarcinii se poarta foarte mult si modelele de salopete pentru gravide. Acestea sunt foarte practice, chiar daca va fac sa pareti putin a mecanic, insa bebelusul va fi protejat, iar dumneavoastra va veti simti extrem de confortabila. In plus, nici nu trebuie sa va mai faceti griji ca vi se poate vedea lenjeria intima atunci cand va aplecati.


Tags:Cum se alege o rochie de gravida

Cum se alege o rochie de gravida

Ghid Lifestyle - 16 iunie 2015Ce stil de pantaloni gravide vi se potrivesc

Ce stil de pantaloni gravide vi se potrivesc

Ghid Lifestyle - 16 iunie 2015


 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.