Cum sa va imbracati daca aveti burtica

       758   

Cum sa va imbracati daca aveti burtica

Va numarati printre persoanele care nu au un abdomen perfect si nu stiti cum ar trebui sa va imbracati pentru a va masca burtica. Iata care sunt trucurile vestimentare care va pot ajuta sa pareti mai supla, sau cel putin sa nu va scoateti in evidenta colaceii nedoriti.

 

 

Poate nu stiati, dar in mascarea burtii este important sa va alegeti o marime potrivita la sutien, pentru ca acesta nu trebuie sa fie prea strans, ca sa nu va faca burta sa se vada si mai mult.

In ceea ce priveste pantalonii trebuie sa aveti grija sa alegeti un model care sa nu va stranga, mai ales in zona beteliei, pentru ca vi se vor accentua colaceii, lucru care este valabil si in privinta lenjeriei intimei, care este de preferat sa fie cat mai discreta si in niciun caz nu trebuie sa va stranga pentru ca va va face fundul sa fie inestetic si sa iasa si mai mult in evidnta .

Mascarea burtii se face foarte usor cu ajutorul unei rochii si in special cu o rochie dreapta, pentru ca aceasta va creeaza o silueta mai bine tructurata si mai echilibrata.

Ca si culori, daca aveti o burtica mai inestetica, este recomandat sa optati pentru colorimetrie. O rochie bogata in culori o sa va vina minunat. Si daca tot am vorbit de culori nu putem sa nu abordam si materialele, pentru ca acestea sunt cele care reflecta culoarea. Un poliester coral ieftin nu va reflecta aceeasi culoare ca o matase poplin. Daca aveti burta ptrebuie sa renuntati la materialele prea elastice, care se lipesc de piele si care va scot in evidenta cel mai mic colacel. Trebuie sa va orientati catre materiale fluide, cum ar fi matasea, satinul si poliesterul frumos.


Tags: 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.