Cum sa va imbracati cand sunteti insarcinata

       675   

Cum sa va imbracati cand sunteti insarcinata

Indiferent in ce trimenstru de sarcina va aflati, hainele pe care le imbracati trebuie sa va asigure o prezenta de exceptie, concomitent cu doza de confort si lejeritate de care aveti nevoie in aceasta situatie.

 

 

Cu alte cuvinte, alegerea imbracamintei pe aproape intreaga perioada a sarcinii nu trebuie sa fie considerata o problema, insa acest lucru trebuie facut cu atentie, chiar si cateva luni dupa ce micutul dumneavoastra va veni pe lume.

Pentru a arata foarte bine si in armonie cu silueta de graviduta, trebuie sa adoptati tinute elegante si in pas cu moda, special create pentru aceasta categorie de femei. Acest lucru se poate pune foarte usor in practica, astfel:

  • Puneti un accent major pe evidentierea picioarelor si a bratelor, doar daca acestea sunt subtiri.

  • Mizati pe articolele vestimentare in nuante mai inchise, de la brau in jos, si pe cele in contrast evident  sau pastel, in partea superioara a corpului, deoarece in acest mod impactul vizual asupra burticii nu va fi chiar atat de evident.

  • Modelele de bluze si camasi cu manecile trei sferturi trebuie sa ia locul modelelor similare, dar cu maneca scurta, datorita faptului ca in acest mod aveti mari sanse sa creati impresia unor brate mai subtiri.

Incepand cu trimestrul al doilea de sarcina, este indicat sa purtati modelele de blugi special creati pentru aceasta categorie de femei, deoarece ei se bucura de o croiala speciala, menita sa va asigure confortul si dezvoltare in cele mai bune conditii a micutului pe care il purtati in pantece. Banda elastica din jurul burticii sau posibilitatile de reglare cu ajutorul nasturilor sau capselor face din aceste modele de blugi, un articol vestimentar usor de purtat si care va poate oferi un look de actualitate.

 
 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.