Cum sa iti imbunatatesti moralul in doar cateva minute

       615   

Cum sa iti imbunatatesti moralul in doar cateva minute

Un om care reuseste sa aiba mereu control complet asupra starii sale de spirit, reuseste nu numai sa fie mai fericit ci si aiba mai mult succes in societate, in relatiile cu cei din jurul sau precum si in cariera. De aceea este foarte important sa invatam sa ne imbunatatim moralul atunci cand simtim ca acesta este la pamant, pentru a ne reveni cat mai repede si pentru a putea continua activitatea derulata in acel moment.

 

 

Astfel, in randurile urmatoare iti vom oferi cateva metode cu ajutorul carora iti poti imbunatati moralul in doar cateva minute.

Inchide ochii si respira lent

Una dintre cele mai bune metode cu ajutorul careia putem scadea tensiunea arteriala, este sa respiram lent si profund pentru cateva secunde cu ochii inchisi. De asemenea aceasta este totodata si un bun mod prin care ne putem calma atunci cand ne simtim foarte stresati sau pierduti intr-un numar foarte mare de sarcini pe care trebuie sa le efectuam urgent.

Canta cu voce tare

Muzica reuseste sa calmeze pe toata lumea. Din acest motiv atunci cand simti ca moralul tau scade incet, trebuie sa canti cu voce tare. Ai insa grija sa nu fii chiar in mijlocul strazii deoarece multe persoane din jurul tau s-ar putea speria, mai ales daca vocea nu e chiar cea mai buna calitate a ta. De aceea iti recomandam sa faci asta doar acasa cand nu mai se afla nimeni altcineva prin preajma.

Razi

Surse care sa ne faca sa radem exista cu miile. Indiferent ca ne uitam la un film de comedie, la videoclipuri amuzante sau pur si simplu ne rezumam la cateva bancuri, atunci cand radem reusim sa uitam de absolut orice problema. Astfel putem la fel de simplu si sa ne imbunatatim moralul atunci cand nu mai avem nici un chef de viata.

Sari la fel ca o minge

Nu ati vazut vreodata vreo persoana care, desi parea foarte stresata sau suparata, a inceput sa sara la fel ca o minge? Daca raspunsul e negativ, atunci s-ar putea sa nu stiti ca aceasta metoda chiar functioneaza. Mai mult decat atat, a fost dovedit stiintific faptul ca daca atunci cand esti cu moralul la pamanat vei incepe sa sari precum o minge, starea ta de spirit ti se va imbunatati intr-un timp foarte scurt.

Asadar, daca pana acum treceati cu greu peste momentele in care moralul vostru era ca si inexistent, atunci ar trebui sa incercati numaidecat metodele de mai sus.

 Servicii funerare

Servicii funerare

Ghid Lifestyle - 27 octombrie 2015


Modalitati de asortare ale unei fuste lungi

Modalitati de asortare ale unei fuste lungi

Ghid Lifestyle - 27 octombrie 2015


Cum gestionezi certurile intr-o relatie

Cum gestionezi certurile intr-o relatie

Ghid Lifestyle - 27 octombrie 2015


 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.