Cum sa iti alegi poseta perfecta?

       720   

Cum sa iti alegi poseta perfecta?

Poseta reprezinta un accesoriu mush have, fara de care femeile nu pot sa iasa din casa, si nu doar din cauza look-ului ci pentru ca au nevoie sa isi ia cu ele foarte multe obiecte, pe care nu ar putea sa le bage doar in buzunare.

 

 

Insa cand trebuie sa aleaga poseta potrivita, lucrurile par sa se complice, pentru ca este nevoie ca aceasta sa se asorteze cu imbracamintea si sa fie si sufient de practica,dar mai ales in trend.

Alegerea posetei in functie de eveniment

Marimea posetei se alege in functie de obiectele pe care urmeaza sa le luati cu dumneavoastra, dar se tine cont si de evenimentul la care doriti sa participati, pentru ca daca este vorba de o petrecere, cum ar fi de exemplu o nunta, poseta va trebui sa fie micuta si delicata. Daca mergeti in oras cu prietenii, atunci puteti sa purtati fara probleme si o poseta mai mare, in care sa va incapa chiar si un pulovaras mai subtire pe care sa il luati pe dumneavoastra daca se lasa racoare.

Atunci cand alegeti poseta potrivita trebuie sa aveti in vedere si silueta, pentru ca acest accesoriu poate sa va puna in valoare sau poate sa va scoata in evidenta defectele. De exemplu, daca va numarati printre persoanele mai plinute, alegeti o poseta mai scurta si mai micuta, pentru ca in acest fel veti fi eleganta si mai delicata.

In cazul in care sunteti slabuta, va puteti bucura de avantajul de a purta cam orice model de poseta doriti, doar ca trebuie sa tineti cont sa se potriveasca din punct de vedere cromatic cu tinuta, evenimentul si momentul zilei in care urmeaza sa o purtati.

 

Tags: 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2018 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.