Cum sa faci mai multa miscare

       649   

Cum sa faci mai multa miscare

Deseori auzim reclame atat la televizor cat si la radio in care ni se recomanda sa facem cat mai multa miscare, insa in ciuda tuturor acestor sfaturi, nu reusim sa facem nici macar acele 30 de minute recomandate, ceea ce este foarte nesanatos pentru noi. De aceea ne-am gandit sa facem un articol special pentru persoanele care nu au timp sa faca miscare, insa si-ar dori sa poata face mai mult sport pentru un corp cat mai sanatos si mai aratos totodata.

 

 

Renunta la mijloacele de transport in comun

Poate parea solutia perfecta in foarte multe cazuri, insa daca vom renunta la mersul cu tramvaiul sau cu autobuzul si vom prefera sa mergem pe jos, chiar daca ne pornim cu 15 minute inainte, atunci vom face putina miscare si vom observa ca ne vom simti mai bine in corpul nostru. Acest lucru il puteti face de fiecare data cand apelati la transportul in comun doar pentru cateva statii, distanta ce poate fi parcursa foarte bine si pe jos. Mai mult decat atat, este gratis si nu va mai trebui sa suporti pe oricine.

Lasa liftul sa se mai odihneasca

Poate ca nu e chiar cel mai placut lucru sa urci pana la etajul 4-5-6 pe scari asa ca de cele mai multe ori preferi sa astepti liftul. Probabil ca insa nu te-ai gandit ca daca ai lasa liftul sa se odihneasca si ai urca pe scari, atunci ai depune ceva efort si ai face miscare, ceea ce ar fi o adevarata binecuvantare pentru organismul si corpul tau. Mai mult decat atat, nici nu dureaza prea mult timp sa urci sau sa cobori pe scari de la cateva etaje.

Cumpara-ti o bicicleta

Daca mergi zilnic la servici cu masina sau cu mijlocul de transport si te-ai saturat de traficul infernal, atunci ar fi cazul sa iti cumperi o bicicleta. Nu este foarte scumpa, nu ai nevoie de locuri uriase de parcare si vei trece cu ea printre masini fara probleme, nefiind nevoie sa te confrunti cu traficul. In acelasi timp vei face si sport iar uneori vei ajunge chiar mai repede la destinatie, chiar daca nu ai crede asta.

Asadar, cu acesti 3 pasi simpli oricine poate face mai multa miscare pentru ca organismul lor sa fie cat mai sanatos iar in acelasi timp sa se poata lauda si cu un corp care sa para mereu tanar. Nu e nevoie deci decat de trei schimbari simple in viata de zi cu zi.

 

Tags:Mai este sau nu trening-ul la moda ?

Mai este sau nu trening-ul la moda ?

Ghid Lifestyle - 07 ianuarie 2016


Cum alegi o bicicleta de oras

Cum alegi o bicicleta de oras

Ghid Lifestyle - 07 ianuarie 2016


Hainele sport reprezinta un stil vestimentar

Hainele sport reprezinta un stil vestimentar

Ghid Lifestyle - 07 ianuarie 2016


 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.