Cum sa faci ca bijuteriile vechi sa arate ca noi

       783   

Cum sa faci ca bijuteriile vechi sa arate ca noi

Bijuteriile vechi vor avea mereu un aspect cel putin interesant mai ales datorita faptului ca dispun de o vechime care parca le ofera toata frumusetea. Totusi, timpul isi lasa amprentele si atunci cand vine vorba de bijuterii, motiv pentru care o bijuterie veche are un aspect care ii da de gol batranetea, cu toate ca ne-am dori sa le putem face sa arate la fel ca atunci cand erau noi. De aceea am pregatit acest ghid in care va spunem cum sa faceti ca bijuteriile vechi sa arate la fel de bine precum erau atunci cand le-ati cumparat.

 

 

Pentru a putea transforma o bijuterie veche intr-una noua, aveti nevoie de urmatoarele produse: o lingura cu sare, o lingura cu bicarbonat de sodiu, un pahar cu apa, o lingura cu detergent pentru vase precum si o bucata de folie de aluminiu. Pe scurt, produse pe care cu siguranta le gasim in orice bucatarie si in orice casa. 

Acum ca avem ingredientele, apa trebuie incalzita la cuptorul cu microunde timp de cel mult 2 minute. Mai apoi, luati o bucata din folia de aluminiu pe care o puneti pe fundul unui pahar sau a unul bol, peste care turnati apa fierbinte incalzita la cuptorul cu microunde. Dupa acest pas adaugati sarea, bicarbonatul de sodiu precum si detergentul iar la final adaugati si bijuteriile in tratamentul obtinut.

Acestea trebuie tinute in apa si substantele respective timp de 10 minute iar mai apoi, dupa ce au stat perioada de timp specificata, le puteti scoate. Acestea trebuie spalate cu ajutorul unui jet de apa rece iar mai apoi sterse cu ajutorul unui material cat mai moale.

Dupa acest procedeu, veti observa ca bijuteriile nu vor mai avea acel aspect invechit ci chiar vor fi mai stralucitoare si vor arata la fel de bine precum atunci cand erau recent cumparate.
Cum se aleg pantalonii de gravide

Cum se aleg pantalonii de gravide

Ghid Lifestyle - 25 ianuarie 2016Moda la femeile insarcinate

Moda la femeile insarcinate

Ghid Lifestyle - 25 ianuarie 2016


 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.