Ce trebuie sa stiti despre hainele de gravida

       855   

Ce trebuie sa stiti despre hainele de gravida

Atunci cand incep sa vi se mareasca proprtiile toate hainele vi se par incomode si simtiti ca va strang? In acest caz va trebui sa luati cateva masuri, pentru a va adapta garderoba la noile masuri.

 

 

Inainte de toate, trebuie sa va reamintesc faptul ca aceasta perioada in care sunteti putin mai uriasa dureaza doar cateva luni, fapt pentru care nu este nevoie sa devastati magazinele cu haine de gravida. Oricum, cel mai indicat este sa va cumparati hainele la inceputul sarcinii, pentru a le purta toata perioada, pentru ca la sfarsit nu mai are niciun rost sa faceti astfel de investitii.

Daca aveti putina inspiratie puteti sa mai purtati si din hainele pe care le aveati inainte de sarcina, insa nu toate vor mai face obiectul. De exemplu, daca aveati o rochie lunga si cu multe pliuri, pe perioada sarcinii va fi ideala. La fel se intampla si cu tricourile lungi, care sunt ideale atunci cand se combina cu o pereche de colanti.

Chiar daca par alt gen de tinute, atunci cand purtati haine de gravide este important sa va pastrati stilul, iar acest lucru se poate face dupa cum spuneam si mai sus, imbinand articole vestimentare din garderoba dumneavoastra obisnuita cu haine speciale pentru gravide. De exemplu, la stilul casual, se pot asorta o pereche de blugi pentru gravide cu un tricou lejer.

Nu uitati ca trebuie sa fiti destul de stricta in ceea ce priveste materialele, pentru ca in aceasta perioada sunt mai potrivite materialele naturale, care permit o circulatie optima a sangelui si care va lasa pielea sa respire.


Tags:Moda la femeile insarcinate

Moda la femeile insarcinate

Ghid Lifestyle - 08 iunie 2015


Cum se aleg pantalonii de gravide

Cum se aleg pantalonii de gravide

Ghid Lifestyle - 08 iunie 2015


Cum se alege o rochie de gravida

Cum se alege o rochie de gravida

Ghid Lifestyle - 08 iunie 2015


 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.