Ce trebuie sa aveti in vedere cand cumparati un tricou

       800   

Ce trebuie sa aveti in vedere cand cumparati un tricou

Tricoul este considerat unul dintre cele mai comode articole vestimentare pe care aveti posibilitatea sa le purtati in sezonul cald, iar daca tineti la look-ul dumneavoastra, in momentul in care va decideti sa va achizitionati o astfel de piesa vestimentare, trebuie sa aveti in vedere cateva aspecte foarte importante.

 

 

Fiind considerat un adevarat concurent al camasilor cu maneca scurta, tricoul este foarte usor de purtat, deoarece nu necesita eforturi foarte mari de asortare si de achizitie, avand preturi foarte acceptatibile si adaptate pentru orice buget.

Ca orice aticol vestimentar, si in alegerea unui tricou care sa vi se potriveasca perfect, trebuie sa tineti cont in primul rand de silueta dumneavoastra. Daca sunteti posesoare unui bust ceva mai generos, nu mizati niciodata pe tricourile care au gulerul pe langa gat, deoarece nu sunt in avantajul dumneavoastra. Alegeti un model cu decolteu in V, deoarece este cel mai potrivit pentru un look sexy si va scoate in evidenta formele de invidiat. Daca faceti parte din categoria doamnelor si domnisoarelor cu o silueta filiforma, un tricou cu guler rotund reprezinta cel mai simplu mod prin care acest gen de silueta poate fi avantajata.

De asemenea, nu minimalizati importanta lungimii unui tricou, aceasta fiind de regula pana la nivelul soldurilor. Acest lucru este valabil pentru orice fel de silueta, insa daca aveti picioarele foarte lungi si acest lucru va deranjeaza, puteti miza pe un tricou ceva mai lung si pe o pereche de pantofi cu toc, scapand in acest fel de mica dumneavoastra problema.

In ceea ce priveste lungimea manecilor, nu exista o regula scrisa, alegerea tricoului facandu-se in functie de confortul pe care v-il ofera .

 

Tags:Cum se alege un costum de baie

Cum se alege un costum de baie

Ghid Lifestyle - 13 mai 2015


Ce tipuri de esarfe ni se potrivesc

Ce tipuri de esarfe ni se potrivesc

Ghid Lifestyle - 13 mai 2015


Cum sa va imbracati daca aveti burtica

Cum sa va imbracati daca aveti burtica

Ghid Lifestyle - 13 mai 2015


 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.