Ce tipuri de esarfe ni se potrivesc

       793   

Ce tipuri de esarfe ni se potrivesc

Esarfa este un accesoriu feminin si nu numai, care aduce tinutei un plus de eleganta si stil, daca aceasta este aleasa, dar si legata intr-un mod corespunzator.

 

 

Esarfele pot fi confectionate din lana naturala, casmir, dar si bumbac sau matase. Cele mai populare fiind cele confectionate din combinatii de matase, lana si bumbac. Se poate purta atat iarna cat si vara, iarna aceasta are rolul de a ne proteja de frig, iar vara putem purta  o esarfa din matase, care poate aduce sarm si eleganta tinutei.

Cum alegem culoarea potrivita?

In general alegem o esarfa in functie de anotimp, dar si de tipul culorii, care ne caracterizeaza, de asemenea aceasta trebuie sa se si potriveasca cu restul tinutei. Nu trebuie sa exageram in privinta culorilor pe care le purtam, este indicat ca in toata vestimentatia sa predomine maxim trei culori. Daca purtam o tinuta monotona, atunci o esarfa mai colorata ne va da un plus de culoare si armonie in vestimentatie. Fetelor putin mai plinute li se potrivesc esarfele dintr-un material mai gros cum ar fi matasea, iar pe fetele mai slabute le avantajeaza esarfele mai mici in volum si mai usoare.

Alte modalitati in care putem folosi esarfa drept accesoriu

Daca purtam o geanta neagra si avem impresia ca este monotona, ii putem lega o esarfa de una dintre barete, astfel aceasta va zbura in bataia vantului, iar geanta va  prinde culoare. Putem transforma foarte usor, esarfa intr-un turban, foarte utilizat de altfel la plaja si nu numai. Putem purta un turban dintr-o esarfa colorata la o rochie simpla, sau neagra, in acest mod cu siguranta nu vom trece pe strada neobservate.

Mai putem intrebuinta esarfa, la brau, pe post de curea, pentru a aduce o nota de culoare si eleganta unei fuste mini.
Cum sa iti alegi poseta perfecta?

Cum sa iti alegi poseta perfecta?

Ghid Lifestyle - 22 mai 2015


Ce avantaje au pantalonii din piele

Ce avantaje au pantalonii din piele

Ghid Lifestyle - 22 mai 2015


In ce consta alegerea unei bluze elegante

In ce consta alegerea unei bluze elegante

Ghid Lifestyle - 22 mai 2015


 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2018 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.