Ce personalitate ai in functie de grupa de sange?

       1112   

Ce personalitate ai in functie de grupa de sange?

Daca vrei sa stii cate ceva despre personalitatea cuiva, il intrebi ce zodie este. Folosind acelasi scop, japonezii folosesc grupa sangvina a unei persoane pentru a afla diverse lucruri si de ce nu si compatibilitatea.

 

 

Daca multe dintre persoane nu stiu ce grupa de sange au, la japonezi aceasta informatie este foarte importanta, atat in viata privata cat si la serviciu. Acestia cred ca grupa sangvina dicteaza drumul in viata, personalitatea si pasiunile unei persoane. La ei grupele sangvine sunt horoscopul.

Grupele de sange, un motiv de discriminare

In urma unor reportaje efectuate pe aceasta tema in Japonia, persoanele care au grupa B sunt oaia neagra a zodiacului, deoarece sunt catalogati drept egoisti si dezordonati.

Toata aceasta nebunie a inceput prin anii `30 cand un profesor a adus ideea ca personalitatea depinde de grupa sangvina. Astfel ca in anii ce au urmat s-au facut multe cercetari pe aceasta tema, care au si confirmat acest fapt. Ideea a prins foarte repede, asadar japonezii trebuie sa precizeze grupa sangvina cand fac cunostinta cu o persoana sau chiar si cand candideaza pentru un loc de munca.

Cei care profita de pe aceasta urma, sunt proprietarii de agentii matrimoniale, care cred ca fiecare femeie singura, ar trebui sa aiba partenerul sau ideal in functie de grupa sangvina. Dar totul nu se opreste aici, caci in Japonia exista comercializanti de guma de mestecat, suc sau chiar prezervative in functie de grupa de sange.

Iata ce spune fiecare grupa de sange despre personalitatea ta.

Grupa de sange A

Grupa A

Cei care au grupa de sange A, sunt persoane rabdatoare, calme, sensibile, timide, dar si incapatanate. Sunt perfectioniste si incearca intotdeauna sa isi impuna standarde, care uneori le epuizeaza. Iubesc frumosul si au un simt artistic dezvoltat.

Reprezentanti celebri ai grupei de sange A: George Bush Senior, Adolf Hitler, Ringo Star, Britney Spears.

Compatibilitate: Cu grupa A si AB

Grupa de sange 0

Grupa 0

Persoanele care au grupa de sange 0, sunt extrovertite, pasionale, sociabile si increzatoare in fortele proprii. De asemenea sunt persoane foarte ambitioase. Tanjesc dupa atentie si le place foarte mult sa simta toti ochii atintiti asupra lor. Pe de alta parte, reprezentantii grupei de sange 0 sunt foarte gelosi si tin prea mult la aparente.

Reprezentanti celebri ai grupei de sange 0: John Lennon, regina Elisabeta, Elvis Presley, Paul Newman.

Compatibilitate: Cu 0 si AB

Grupa de sange B

Grupa B

Cei cu Grupa B sunt puternici, imprevizibili, optimisti, incapatanati si foarte hotarati. Daca isi stabilesc un drum, nu exista nimic care sa ii faca sa se abata de la el. Sunt singuratici si nu le place sa isi imparta meritele cu nimeni. Prefera sa traiasca retrasi, iar foarte multa atentie ii deranjeaza.

Reprezentanti celebri ai grupei de sange B: Mia Farrow, Paul McCartney, Leonardo Di Caprio, Jack Nicholson.

Compatibilitate: Cu B si AB

Grupa de sange AB

Grupa AB

Persoanele care poseda grupa de sange AB, au o personalitate dubla. Sunt rationali, calmi, puternici, dar pe de alta parte sunt timizi, nehotarati si retrasi. Sunt de incredere, responsabili, le face placere sa ii ajute pe cei din jur, dar isi pierd usor controlul si uneori chiar dau gres daca primesc responsabilitati prea mari.

Reprezentanti celebri ai grupei de sange AB: Marilyn Monroe, Jackie Chan, John F Kennedy, Mick Jagger.

Compatibilitate: Cu A, B si AB.

 Un look casual cu ajutorul carourilor

Un look casual cu ajutorul carourilor

Ghid Lifestyle - 17 noiembrie 2015


Cateva utilizari interesante ale cojilor de ou

Cateva utilizari interesante ale cojilor de ou

Ghid Lifestyle - 17 noiembrie 2015


Ce tipuri de esarfe ni se potrivesc

Ce tipuri de esarfe ni se potrivesc

Ghid Lifestyle - 17 noiembrie 2015


 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.