Atentie la cizmele UGG. Pericol de a dezvolta dureri pe viata!

       755   

Atentie la cizmele UGG. Pericol de a dezvolta dureri pe viata!

Fanele vestitelor cizme UGG pot avea probleme grave, astfel ca se pot trezi cu picioarele deformate, cu dureri de genunchi, de glezna si chiar de spate. Chiar daca vizibil par comode, acestea pot avea efecte cu adevarat grave asupra piciorului.

 

 

Daca ne luam dupa ceea ce vedem pe strada, se pare ca UGG-urile nu se vor demoda prea curand. Posesoarele unei astfel de perechi de cizme, probabil ca sunt incantate de faptul ca a aparut in sfarsit un trend care nu le obliga sa isi chinuie picioarele in pantofi cu tocuri. Daca faimoasele cizme nu sunt tocmai de firma, pot crea probleme si nu sunt tocmai blande cu piciorul nostru.

Marile celebritati de la Hollywood poarta deseori UGG-uri si intretin pasiunea tinerelor, numai ca fetele obisnuite nu isi permit intotdeauna cizme scumpe ca ale vedetelor si poarta versiuni mult mai ieftine. Aceste imitatii de UGG-uri originale ajung sa distruga piciorul unei intregi generatii de femei. E suficient sa le purtam in mod frecvent timp de 6 luni si ne alegem foarte usor cu dureri de spate si picioare, chiar pe viata.

Cercetatorii englezi, au chiar si o denumire pentru mersul caracteristic al fetelor care poarta UGG-uri, tarsaitul UGG-urilor, care se refera la mersul stramb, dezordonat, cu calcaiele spre exterior.

Aceste cizme nu sustin laba piciorului la fel de bine ca un alt pantof, iar odata ce pasim, piciorul aluneca, chiar daca uneori nu ne dam seama de acest lucru. Acest lucru duce la o uzura a tendoanelor, a oaselor, ligamentelor si a labei piciorului. Greutatea corpului cade pe partea interioara a piciorului, ceea ce duce pana la prabusirea boltei plantare. Aceasta nefiind nici ea sustinuta cum se cuvine, ceea ce poate afecta de asemenea si incheieturile, inclusiv soldul, genunchiul, sau chiar spatele.

Medicii avertizeaza ca in primul rand in pericol sunt fetele tinere, deoarece piciorul lor este inca in crestere si risca sa se aleaga cu oasele deformate pe viata. De asemenea medicii sunt de acord ca acest tip de cizme sa se poarte in casa, ori la ocazii deosebite, dar niciodata pentru mersul pe distante lungi si in nici un caz nu trebuie purtate zilnic, mai ales de catre adolescente.

 Cum se alege si cum se poarta jacheta

Cum se alege si cum se poarta jacheta

Ghid Lifestyle - 03 noiembrie 2015Cum se poarta fusta lunga

Cum se poarta fusta lunga

Ghid Lifestyle - 03 noiembrie 2015


 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.