Asortarea jeansi-lor cu hainele elegante

       799   

Asortarea jeansi-lor cu hainele elegante

Daca doriti sa adoptati o tinuta eleganta realizata in jurul unei perechi de jeansi, trebuie sa stiti care sunt articolele vestimentare obligatorii intr-o astfel de situatie. Dintre acestea un sacou este singura piesa de care va puteti lipsi, insa acest lucru trebuie sa se intample numai atunci cand temperaturile de afara sunt ceva mai ridicate.

 

 

Cel mai simplu mod prin care puteti da o nota de eleganta unei tinute in care doriti ca piesa de baza sa fie o pereche de jeansi, este reprezentat de asortarea acestora cu o camasa alba. Aceasta solutie salvatoare este la indemana oricui si este potrivita atat pentru o pereche de pantaloni cat si pentru o fusta realizata din denim.

Deoarece, in mod cert nu exista persoana care sa nu aiba in garderoba cel putin o pereche de jeansi, in cazul in care acestia sunt de culoare albastra sau neagra, trebuie sa stiti ce asortarea lor este una foarte simpla, putand capata atat o nota de eleganta cat si una tipica pentru o tinuta casual.

Metamorfozarea cu restul tinutei a unei perechi de jeansi, se realizeaza foarte rapid in momentul in care asortarea este una corespunzatoare, iar look-ul pe care v-il ofera va fi unul chic si cu o doza aparte de eleganta.

Acesta este data in special de o pereche de pantofi stiletto, care impreuna cu o camasa eleganta, va vor asigura o tinuta optima pentru o partcipare la un eveniment monden.

Mizati pe modelele de camasi realizate din bumbac sau matase, deoarece acestea completeaza perfect doza de lejeritate oferita de o pereche de jeansi  iar aspectul elegant va fi garantat.

 
Ce conteaza la pantalonii de gravide

Ce conteaza la pantalonii de gravide

Ghid Lifestyle - 12 mai 2015Un look casual cu ajutorul carourilor

Un look casual cu ajutorul carourilor

Ghid Lifestyle - 12 mai 2015


 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.