Alegerea unui costum de baie pentru gravide

       916   

Alegerea unui costum de baie pentru gravide

Poate nu v-ati gandit pana acum, dar la fel cum va alegeti rochii, pantaloni si fuste speciale pentru perioada sarcinii, va trebui sa va alegeti si costumul de baie.

 

 

Poate parea ca nu exista diferenta intre un costum de baie normal si unul pentru gravide, insa acestea nu sunt identice.

Un costum de baie pentru gravide are slipul cu talia foarte joasa si este realizat dintr-un material care se extinde mult. Tot in ceea ce priveste talia, trebuie sa fie cat se poate de ingusta, pentru a nu va crea disconfort pe timpul purtarii. Cele mai potrivite modele de costume de baie pentru gravide sunt cele cu sireturi in parti, care pot fi modificate cu usurinta si adaptate exact la dimensiunile gravidutei.

Daca vreti sa va simtiti foarte confortabila si fara grija ca va puteti expune mai mult decat doriti, va recomand sa alegeti un costum de baie pentru gravide dintr-o singura piesa. In plus, acesta va protejeaza si burtica de soare, pentru ca se spune ca daca o expuneti direct, fatul este deranjat de lumina puternica. Nu se stie cu certitudine daca acest lucru este valabil, dar acest model de costum de baie pentru gravide este ideal pentru confortul dumneavoastra si chiar va ofera un confort psihic, pentru ca nu toate burticile de gravide arata foarte bine, mai ales daca v-au aparut si vergituri.

Si in ceea ce priveste sutienul exista o regula, care spuna ca acesta trebuie sa fie suficient de solid, astfel incat sa va sustina cat mai bine greutatea pieptului, mai ales ca in aceasta perioada va cresc destul de mult sanii.


Tags:Ce conteaza la pantalonii de gravide

Ce conteaza la pantalonii de gravide

Ghid Lifestyle - 10 iunie 2015


Cum se alege o rochie de gravida

Cum se alege o rochie de gravida

Ghid Lifestyle - 10 iunie 2015 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.