4 motive pentru care ar trebui sa iti faci un blog

       755   

4 motive pentru care ar trebui sa iti faci un blog

Chiar daca in alte state precum America, blogurile sunt deja foarte populare si mai toata lumea a avut deja un blog sau cel putin citeste bloguri. La noi au inceput sa devina mai cunoscute de cativa ani insa nu toata lumea stie ce presupune un blog, ce avantaje aduce precum si ce sacrificii presupune scrisul pe blog. De aceea ne-am gandit sa dezbatem noi putin acest subiect si sa iti oferim 4 motive pentru care ar trebui sa iti faci un blog.

 

 

Vei invata sa iti sustii opiniile

Foarte multe persoane nu mai stiu sa iti sustina o opinie intr-un mod cat mai corect si cat mai bine argumentat, din cauza ca nu au exersat acest lucru iar in anomite situatii este foarte important sa stim sa purtam un discurs cat mai placut si cat mai coerent totodata. Iar acest lucru poate fi invatat foarte usor scriind pe un blog, iar totul este simplu si gratuit in acelasi timp.

Iti imbunatatesti vocabularul

Dupa cum bine spuneam si mai sus, este foarte important sa stim sa purtam un discurs cat mai frumos si mai coerent. EI bine acesta nu poate fi tinut in cazul in care nu avem la dispozitie un vocabular cat mai placut si mai bogat in acelasi timp. Iar un vocabular bogat poate fi obtinut scriind si citind.

Atunci cand ai un blog vei citi si alte bloguri, deci te vei bucura din start de doua activitati educative: scrisul si cititul, iar vocabularul tau se va imbogati cu cat scrii si citesti mai multe articole.

Vei cunoaste oameni

Cel mai placut lucru atunci cand ai un blog este faptul ca vei cunoaste foarte multi oameni interesanti si cu pasiuni comune cu ale tale. Totul se va intampla in timp, iar dupa o perioada dupa ce ai scris pe blog iti vei da seama ca daca nu faceai asta atunci nu ai fi cunoscut foarte multe persoane importante din viata ta.

Vei progresa profesional

Tot mai multe persoane au ajuns sa isi gaseasca un loc de munca foarte bun doar datorita faptului ca au scris diferite articole pe blog despre domeniul care ii pasioneaza. In acelasi timp un blog poate aduce foarte multe colaborari profitabile ceea ce inseamna desigur un alt avantaj pe care un blog il poate aduce. Iar despre colaborari nici nu mai trebuie sa spunem ca nu duc decat intr-o singura directie: evolutie.

Asadar, acestea sunt doar 4 din numarul foarte mare de motive pentru care ar trebui sa iti faci un blog.

  

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.