3 motive pentru care ar trebui sa stai mai putin pe Facebook

       549   

3 motive pentru care ar trebui sa stai mai putin pe Facebook

De vreo cativa ani buni, Facebook este cu siguranta cea mai populara retea de socializare precum si site-ul care primeste probabil cele mai multe vizite din lumea intreaga. Mai mult decat atat, numarul celor care au cont pe Facebook creste de la o zi la alta astfel incat mai nou a devenit un trend sa ai cont pe reteaua lui Zuckenberg. Si totusi cum orice lucru are si partile sale negative, in acest articol vom vorbi despre de ce ar trebui sa stai mai putin pe Facebook si chiar iti vom oferi 3 motive pentru care ar trebui sa faci asta.

 

 

Nu este productiv

De cele mai multe ori atunci cand stam pe Facebook nu facem nimic altceva decat sa pierdem timpul uitandu-ne la postarile din news feed. Ba chiar au fost realizate mai multe studii a caror concluzie a fost aceea ca a devenit chiar un obicei daunator activitatea de a naviga cu butonul de scroll in news feed. Astfel, tot mai multe persoane pierd timp important din viata, timp care ar putea sa il foloseasca intr-un mod mai productiv, navigand prin news feed-ul celor de la Facebook.

Nu este educativ

Stim cu totii ca pe Facebook nu prea mai gasesti acum continut educativ ci doar o multime de selfie-uri, poze cu pisici si mancare iar mai nou foarte mult continut pentru adulti. De aceea suntem de parere ca timpul petrecut pe Facebook este intr-un mod cat mai putin educativ, motiv pentru care ar trebui folosit in alt mod, de exemplu citind sau vizualizand un documentar in urma caruia sa ramana cateva cunostinte noi.

Poate fi daunator

Tot felul de persoane dubioase au cont pe Facebook, iar acelea pot face foarte mult rau. Indiferent ca este vorba doar despre niste hartuire verbala sau chiar despre situatii mult mai grave, este bine sa evitati sa va intalniti cu persoane dubioase de pe reteaua de socializare si chiar nici sa nu acceptati orice cerere de prietenie daca observati ca persoana respectiva e putin ciudata.

Asadar, acestea de mai sus sunt doar 3 motive pentru care ar trebui sa stati mai putin pe Facebook, existand insa mult mai multe motive pentru care ar trebui sa o faceti.

 

Tags: 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.