Ghid Lifestyle

cum sa alegi hainutele pentru copii

Cum sa alegi hainutele pentru copii

Ghid Lifestyle - 20 decembrie 2016

Oricat de placut ar fi sa cumperi haine, stim cu totii ca nu este chiar usor sa gasesti niste articole vestimentare dupa propriile gusturi. Astfel, trebuie sa tinem cont de mai multe criterii, iar asta mai ales atunci cand cumparam hainute pentru copii. Si pentru ca cei mici cresc repejor de la o luna la alta, iar hainutele vechi le raman mici, ne vedem nevoiti sa cumparam deseori hainute pentru copii. Dar totusi, cum se aleg hainutele pentru cei mai micuti?


cum gestionezi certurile intr o relatie

Cum gestionezi certurile intr-o relatie

Ghid Lifestyle - 25 iulie 2016


trucuri pentru pokemon go

Trucuri pentru Pokemon GO

Ghid Lifestyle - 20 iulie 2016


servicii funerare

Servicii funerare

Ghid Lifestyle - 06 iunie 2016
in fata mortii cum acceptam pierderea unei persoane

In fata mortii, cum acceptam pierderea unei persoane!

Ghid Lifestyle     06 iunie 2016

Acceptarea pierderii unei persoane dragi este un lucru foarte greu. Dar este nevoie sa-ti deschizi inima pentru a exprima ceea ce simti in legatura cu aceaa pierdere. Acest lucru va face sa puteti accepta mai usor realitatea si sa va pastrati sanatatea sentimentala. Este firesc ca rudele sau persoanele extrem de apropiate de cei care mor sa treaca printr-o perioada de intensa durere si de negare.


cum alegi o bicicleta de oras

Cum alegi o bicicleta de oras

Ghid Lifestyle     19 mai 2016

Chiar daca in tarile dezvoltate este deja o moda sa mergi cu bicicleta la locul de munca, la cumparaturi sau pur si simplu intr-o plimbare, lasand astfel masina acasa, la noi lumea e inca greu de convins sa lase masina in garaj pentru a merge pe jos sau pe bicicleta, insa totusi usor, usor vom vedea si noi mai multe piste pentru biciclisti, piste care sa fie si folosite, desigur.


moda costumelor de baie pentru 20161

Moda costumelor de baie pentru 2016

Ghid Lifestyle     17 mai 2016

Chiar daca din punct de vedere calendaristic inca e primavara, timpul zboara asa ca tot mai multe persoane se intreaba care este moda costumelor de baie pentru 2016, ca doar nu mai este mult si incepe sezonul cand toata lumea isi ia concendiu pentru a merge la mare, motiv pentru care am deci sa va prezentam ce costume de baie se vor purta in aceasta vara.


retele de socializare utile dar mai putin cunoscute

Retele de socializare utile dar mai putin cunoscute

Ghid Lifestyle     13 mai 2016

Atunci cand deschidem subiectul „retele de socializare”, majoritatea persoanelor se vor gandi la Facebook, iar daca este o persoana care sta mult timp pe internet, atunci poate ca gandul ii va zbura si la alte retele cunoscute precum Twitter, Instagram, WhatsApp si Tumblr. Cert este faptul ca exista cateva retele de socializare foarte cunoscute, dar si foarte multe retele mai putin stiute de utilizatori, insa care pot fi foarte utile.


4 motive pentru care ar trebui sa iti faci un blog

4 motive pentru care ar trebui sa iti faci un blog

Ghid Lifestyle     10 mai 2016

Chiar daca in alte state precum America, blogurile sunt deja foarte populare si mai toata lumea a avut deja un blog sau cel putin citeste bloguri. La noi au inceput sa devina mai cunoscute de cativa ani insa nu toata lumea stie ce presupune un blog, ce avantaje aduce precum si ce sacrificii presupune scrisul pe blog. De aceea ne-am gandit sa dezbatem noi putin acest subiect si sa iti oferim 4 motive pentru care ar trebui sa iti faci un blog. 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.