YouTube lanseaza un serviciu pe baza de abonament

       692   

YouTube lanseaza un serviciu pe baza de abonament

Chiar daca exista impresia ca internetul este gratuit pentru toata lumea iar tot ce se afla pe internet poate fi folosit fara a scoate nici un ban din buzunar, cei de la YouTube vor sa incerce sa demonstreze ca aceasta impresie este una gresita, lansand primul serviciu pe baza de abonament.

 

 

Serviciul se numeste YouTube RED si are ca scop limitarea accesului pentru unele videoclipuri ce vor putea fi vizualizate numai de catre utilizatorii care dispun de respectivul abonament. Abonamentul va avea un pret de 9.99 de dolari pe luna, iar pentru inceput va fi disponibil doar in Statele Unite ale Americii insa, in functie de succesul sau, ar putea ajunge destul de rapid si in Europa.

Beneficiul abonatilor ar fi acela ca acestia vor fi primii care vor avea acces la continut original, lansat de catre cei mai populari vloggeri, iar publicitatea nu isi va face aparitia in timpul vizualizarii videoclipurilor. Proiectul include nume de vloggeri precum PewDiePie, Rooster Teeth precum si Lilly Singh. De asemenea tinem sa credem ca serviciul YouTube Red va fi unul benefic si pentru creatorii de continut.

Initial, incepand cu data de 28 octombrie YouTube Red va fi disponibil gratuit timp de o luna pentru utilizatorii americani pentru testarea serviciului, o metoda care a functionat destul de bine si in cazul sistemului de operare Windows 10.

O functie despre care credem ca va influenta utilizatorii sa isi achizitioneze abonamentul RED este aceea care le permite sa descarce videoclipurile de pe YouTube pentru a le putea revizualiza ulterior atunci cand nu mai au acces la internet. Totusi aceasta functie ar putea duce la fel de bine la postarea videoclipurilor in mod gratuit pe aceeasi platforma. 

De asemenea, printre alte avantaje de care se vor bucura abonatii se afla si accesul la platforma YouTube Gaming precum si la aplicatia si serviciul YouTube Music si Google Play Music.

Asadar, asistam la o noua modificare ce are ca scop demonstrarea faptului ca internetul nu este chiar atat de gratuit precum credem.

  

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.