Yahoo Mail poate fi accesat si fara parola

       749   

Yahoo Mail poate fi accesat si fara parola

Yahoo Mail era candva cel mai popular serviciu de mesagerie instanta precum si de mail, insa popularitatea i-a cam scazut odata cu lansarea Gmail si cu ascensiunea Google in era internetului. Totusi cei de la Yahoo nu au disparut peste noapte, ci chiar continua sa incerce sa revina inapoi in centru atentiei, iar zilele acestea chiar a reusit printr-o decizie putin ciudata.

 

 

Mai exact, cei de la Yahoo au renuntat la parolele necesare pentru accesarea servicului de e-mail. Totusi, in acelasi timp cei de la Yahoo vor sa puna cat mai mult accent pe imbunatatirea securitatii si, chiar daca pare ca aceasta decizie face total contrariul, se pare ca este totusi o decizie pentru o securitate mai buna, pentru a tine departe tenativele de spam.

Mai exact, scoaterea parolei este explicata de introducerea Yahoo Account Key care functioneaza datorita aplicatiei de iOS si Android iar controlul se face prin notificari, de fiecare data cand se realizeaza o conectare de pe alt dispozitiv sau din browser aparand o notificare a carui rol este de a cere permisiunea.

De asemenea Yahoo Mail a mai suferit cateva imbunatatiri, printre care si posibilitatea folosirii unui numar mai mare de conturi de mail in acelasi timp. Totodata au fost realizate imbunatatiri si la interfata platformei, imbunatatiri cu care cei de la Yahoo Mail sa revina un serviciu foarte puternic de trimitere mailuri.
 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.