Vanzarile celor de la Apple sunt in scadere

       638   

Vanzarile celor de la Apple sunt in scadere

Chiar daca este vorba despre una dintre cele mai apreciate companii producatoare de telefoane inteligente, Apple se pare sa nu mai aiba acelasi succes pe care il avea altadata. Astfel, vanzarile de iPhone-uri au fost mai slabe in primul trimestru fiscal incheiat in decembrie decat in ultimii ani.

 

 

Trimestrul trecut, cei de la Apple au vandut un numar de 74.77 milioane de iPhone-uri, in timp ce anul trecut vandusera 74.5 milioane de telefoane. Astfel, vorbim despre o crestere de 1% care este sub asteptarile specialistilor de la Apple dar si care poate anunta un raport destul de prost pentru anul viitor.

La randul lor, nici iPad-urile nu s-au vandut chiar atat de bine in timp ce computerele de tip Mac au fost si ele vandute in numar mai mic, ceea ce pare cu siguranta destul de sumbru pentru o companie care s-a bucurat atata timp de succes.

In ceea ce priveste trimestrul care se va termina in martie, cei de la Apple au estimat ca vor inregistra venituri de cel mult 53 de miliarde de dolari, cifra ce reprezinta desigur un declin daca stam sa ne gandim ca acum un an acestia inregistrau venituri de 58 de miliarde de dolari.

Asadar, probabil ca singura lor salvare ar fi lansarea unui nou produs de top care sa fie cat mai iubit si apreciat de catre utilizatori.


Tags: 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.