Un service GSM de incredere

       809   

Un service GSM de incredere

Vi s-a stricat telefonul? Reparati-l singur acasa. Gasiti pe internet tutoriale si manuale ample pentru o multitudine de probleme si defectiuni - este fraza care caracterizeaza cel mai bine o generatia "DIY" (Do it yourself adica "Repara-l singur"). Internetul ne ofera acces la orice informatii dorim si atunci suntem tentati sa incercam sa ne aventuram in tot felul de proiecte oricat de complicate ar parea la prima vedere.

 

 

Iata cateva informatii pe care ar trebui sa le cunoasteti inainte de a incerca sa va reparati singur telefonul. Speram ca aceste sfaturi sa va ajute sa va decideti daca puteti sa faceti aceasta reparatie in conditii de siguranta, fara sa stricati complet dispozitivul.

Reparati pe propriul risc

Inainte de a face orice tip de reparatie, trebuie sa intelegeti ca aceasta se face pe propriul risc. Va puteti rani. Si puteti provoca defectiuni mai mari, ireparabile. In cazul in care vi s-a defectat telefonul in perioada de garantie, contactati magazinul de unde l-ati achizitionat. Daca nu mai este in garantie puteti sa va cumparati alt telefon  sau puteti sa cereti ajutorul unui service gsm pentru a economisi timp si bani. Este posibil ca defectiunea sa fie minora iar reparatia sa se faca la preturi accesibile. Cereti o cotatie de pret in acest sens la telefon 0720 929 292 - service gsm smartmobitel din Bucuresti, un service cu preturi reduse. Ati putea incerca o reparatie pe cont propriu dupa ce ati epuizat toate celelalte optiuni si ati decis ca nu va avantajeaza.

Piesele de schimb se gasesc extrem de greu

Uneori este imposibil sa gasiti o anumita componenta dintr-un telefon. Dupa ce v-ati decis sa va reparati singur telefonul, urmatorul pas este sa procurati piesele de schimb. Din pacate, acest lucru poate fi destul de dificil. Nu exista un magazin de piese pentru toate tipurile de telefoane la orice colt de strada, iar de la producatori nu este simplu de facut achizitii mai ales daca sunteti persoane fizica.

Din fericire, Internetul este prietenul dumneavoastra. Exista o multime de site-uri care comercializeaza piese de schimb pentru telefoane. Daca nu gasiti componenta de care aveti nevoie, ati putea cumpara un kit defect de la un smartphone similar pentru a folosi componenta de care aveti nevoie. Dar, retineti ca acest lucru implica niste riscuri.

Smartphone-urile sunt dispozitive mici formate din zeci de componente minuscule. Daca nu aveti suficienta indemanare, spirit tehnic si cunostinte solide, este mai intelept sa va adresati unui service gsm cu oameni profesionisti care va pot ajuta eficient. Profitati acum o diagnosticare gratuita la smartmobitel.

 

Tags: 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.