Truecaller - o aplicatie care iti spune cine te suna cu numar necunoscut

       723   

Truecaller - o aplicatie care iti spune cine te suna cu numar necunoscut

De cate ori nu ti s-a intamplat sa primesti pe telefon un apel si sa il vezi mai tarziu insa nu stii de la cine e apelul deoarece nu ai numarul in agenda? Probabil ca de multe ori, iar un numar mare de utilizatori s-au lovit de aceasta problema pana acum. Din acest motiv a aparut aplicatia numita Truecaller care a starnit o multime de reactii pozitive pe internet, motiv pentru care am decis sa scriem si noi despre ea.

 

 

Nu vorbim despre o aplicatie care iti arata cine te suna cu numar privat ci despre una care iti ofera informatii despre numerele necunoscute, adica despre cele pe care nu le ai salvate. Mai exact, Truecaller au o baza de date online cu mai multe numere de telefon si informatii despre acestea furnizate chiar de catre utilizatorii care primesc apeluri de la numerele respective. 

De asemenea, si noi putem oferi informatii despre anumite numere de telefon astfel incat aplicatia sa aiba cat mai mult succes si o baza de date cat mai bogata. 

Asadar, daca vi se intampla deseori sa fiti sunati de diferite numere si sa nu stiti cine va suna, va puteti instala aplicatia Truecaller, si chiar daca nu dispune de informatii despre un numar anume, acele informatii le poti oferi chiar tu imediat dupa ce ai sunat inapoi si ai aflat cine e persoana care te-a sunat.

 

Tags: 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.