TOP platforme online dedicate freelancerilor

       1045   

TOP platforme online dedicate freelancerilor

Chiar daca in strainatate conceptul a aparut de mai mult timp si tot mai multe persoane apeleaza la serviciile frelancerilor, in Romania conceptul este inca la inceput de drum, insa exista destui freelanceri romani care activeaza atat in Romania cat si pe alte piete din strainatate.

 

 

De cele mai multe ori, un freelancer isi gaseste clienti prin intermediul unei platforme, motiv pentru care in acest articol am ales sa va recomandam cateva platforme de top recomandate freelancerilor care isi doresc mai multi clienti si, bineinteles, castiguri mai mari.

Upwork

Cei de la Upwork se mandresc cu un numar de peste 1,5 milioane de clienti, iar aceasta este o platforma cunoscuta mai ales pentru faptul ca a avut si numele de oDesk. Aici o multime de freelanceri isi gasesc clienti pentru serviciile lor, motiv pentru care ar trebui sa iti faci si tu un cont pentru a-ti gasi de lucru.

Toptal

Toptal este o platforma dedicata freelancerilor talentati care isi doresc sa aiba mai multi clienti. Unul din aspectele care recomanda Toptal este portofoliul de clienti ce include nume mari precum Airbnb, Z Zendesk si multe, multe altele. 

De asemenea, deseori au loc diferite evenimente si conferinte dedicate freelancerilor, astfel incat sa poti evolua in domeniul in care activezi.

Freelancer

Freelancer are un nume foarte sugestiv, insa vorbim despre o platforma si nu de functia in sine. Freelancer.com iti permite sa colaborezi si cu alti freelanceri pentru a-ti imbunatati skillurile, iar daca esti o persoana competitiva, atunci cu siguranta vei atrage foarte multi clienti.

Guru

Daca esti un Guru in domeniul in care activezi, atunci ar trebui sa incerci si platforma Guru.com, o platforma care se mandreste cu peste 1 milion de joburi completate, 1,5 milioane de membri din toata lumea si 200 de milioane de dolari platiti catre freelanceri.

99designs

99designs este o platforma, dupa cum ii spune si numele, dedicata freelancerilor. Astfel, daca iti place sa te joci cu grafica, sa creezi logo-uri si sa ai colaborari pentru partea de design, atunci ar trebui sa fii prezent numaidecat si pe 99designs.

Project4hire

Daca mai sus va recomandam o platforma dedicata designerilor, atunci vom incheia topul nostru de platforme pentru freelancerilor cu o platforma pentru toti cei care fac bani pe internet din colaborari de tip freelancing. Project4hire este genul de platforma unde vei gasi un freelancer pentru ceea ce ai nevoie, precum si clienti pentru serviciile tale.

Asadar, acestea sunt platformele pe care noi le recomandam freelancerilor.

 

Tags: 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.