TOP 6 aplicatii pe care orice hipster ar trebui sa le aiba

       868   

TOP 6 aplicatii pe care orice hipster ar trebui sa le aiba

Probabil ca nu mai trebuie sa va spunem ce e ala un hipster, pentru ca deja toata lumea cunoaste termenul. Totusi, nu stim niciodata la urechile caruia nu a ajuns acest trend asa ca vorbim macar putin si despre ce este un hipster. Ei bine, hipsterul este acea persoana care tine cont de fiecare trend aparut in moda, o persoana sofisticata si care desigur ca este la curent cu fiecare noutate in materie de tehnologiile, iar pozele sale de pe conturile de socializare sunt foarte multe. De aceea am decis sa recomandam cateva aplicatii pentru telefoanele inteligente pe care orice hipster ar trebui sa le aiba.

 

 

Indie Guides - aplicatie pentru hipsterii care calatoresc mult

Indie Guides este numita drept aplicatia hipsterilor care le place sa calatoreasca. Si pe bune motive. Acesta ofera foarte multe detalii despre o locatie precum atractiile artistice sau culturale, dar si multe alte detalii importante pentru o persoana care doreste sa viziteze un nou oras.

Aplicatie de modificat pozele

Dupa cum bine spuneam si mai sus, hipsterilor le place foarte mult sa fotografieze. Acestora le recomandam Filterra, o aplicatie foarte populara de editat poze si desigur de adaugat diferite efecte, astfel incat fotografia sa arate cat mai interesant. Impresioneaza-ti prietenii de pe social media cu Filterra si arata-le cat de hipster esti!

Hype Machine - aplicatie pentru muzica

Sa mai spunem ca hipsterilor le place sa asculte muzica, sau ati inteles deja asta? Ei bine este nevoie si de o aplicatie pentru ascultat muzica asa ca va recomandam Hyper Machine, o aplicatie care colecteaza informatii de pe aproximativ 800 de bloguri de muzica, astfel incat sa puteti fi la curent cu cele mai noi lansari.

Aplicati de business Any.Do

Si hipsterii trebuie sa traiasca din ceva, si pentru ca sunt niste nonconformisti, acestia au diferite businessuri. O aplicatie utila acestora este si Any.Do, usor de folosit, care ajuta la obtinerea unor rezultate mai bune precum si la detinerea sub control a tuturor activitatilor.

WaterMinder - aplicatie pentru sanatate

Totusi, sanatatea este mai importanta si decat muzica precum si decat calatoriile. De aceea pe mobilul vostru ar trebui sa se regaseasca si WaterMind, o aplicatie care te ajuta sa duci o viata mai sanatoasa, impunandu-ti obiective si motivandu-te sa bei mai multa apa. Poate fi chiar foarte amuzant sa folosesti aceasta aplicatie.

Socializare cu Snapchat

Snpachat este una dintre aplicatiile de top din categoria socializare, asa ca nu trebuie sa lipseasca din televizorul vostru. Mai mult decat atat, este chiar o aplicatie foarte buna care te ajuta sa iti faci noi prieteni. Ce poti dori mai mult de la o aplicatie?

Asadar, acestea sunt aplicatiile pe care noi i le recomandam oricarui hipster care are un telefon inteligent in buzunar.

 
 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.