TOP 3 routere WiFi

       902   

TOP 3 routere WiFi

WiFi este una din tehnologiile de baza a momentului, motiv pentru care tot mai putine dispozitive sunt conectate la internet prin cablu si, mai nou, se pune accent chiar si pe incarcarea prin intermediul acestei tehnologii, astfel incat cablurile vor disparea usor dar sigur in cativa ani. Astfel, pentru cei care doresc sa aiba internet de mare viteza oferit de un router stabil precum si care sa ofere o raza cat mai mare, in acest articol vorbim despre 3 routere WiFi de top.

 

 

TP-Link Touch P5

Unul dintre cele mai bune routere pe care le puteti cumpara momentan este TP-Link Touch P5. Acesta a inregistrat una dintre cele mai mari viteze pe cablu precum si pe wireless, oferind doua frecvente si avand un design foarte atragator, de folosit fara griji atat in casa cat si in birouri. Mai mult decat atat, vorbim despre un router cu ecran touchscreen, ceea ce reprezinta desigur un avantaj.

In ceea ce priveste specificatiile, vorbim despre un router wireless cu viteza maxima de 1900 Mbps, dotat cu port USB 3.0 si 2.0, QoS, file server care ofera totodata si o acoperire foarte buna, fiind si usor de configurat pe langa toate acestea.

ASUS RT-N18U

Daca vreti sa va cumparati un router wireless bun care sa fie si ieftin, atunci ar trebui sa incercati modelul ASUS RT-N18U. Chiar daca dispune de un pret destul de accesibil, N18U este totusi un router cu o parte hardware foarte buna, oferind minim 900 Mbps pe cablu si maxim 600 Mbps pe Wireless. La fel care orice alt router wifi de top, acesta ne pune la dispozitie si un port USB 3.0.

ASUS RT-AC87

A treia noastra recomandare de router wifi de top este tot unul oferit de catre cei de la ASUS. De data aceasta este vorba despre modelul ASUS RT-AC87, care a ocupat pozitia fruntasa foarte mult timp in topul celor mai bune routere wifi, loc ocupat acum de modelul AC3200.

ASUS RT-AC87 ofera 933 Mbs pe cablu precum si o capacitate wireless mai mult decat multumitoare pentru o casa sau chiar si pentru birouri. Vorbim deci despre un router de top ci porturi gigabit, cu viteza maxima pe wireless de 2400 Mbps, dotat cu port USB 3.0 si 2.0, ce ofera posibilitatea de integrare Trend Micro cu protectie la atacuri, backup 4G si cu acoperire foarte mare.

Asadar, daca va doriti un router WiFi de top, ar trebui sa alegeti unul din cele recomandate mai sus, deoarece cu siguranta nu veti regreta.

 

Recomandari routere wireless

 

Router wireless ASUS RT-AC87U

ASUS RT-AC87 ofera 933 Mbs pe cablu si 2400 Mbps pe wireless. Este dotat cu port USB 3.0 si 2.0, ce ofera posibilitatea de integrare Trend Micro.

Vezi oferta


Router wireless Asus RT-N18U

Dotat cu un procesor ARM® Cortex™-A9 800Mhz routerul Asus RT-N18U atinge o rata de transfer WI-FI de 600 Mbps.

Vezi oferta


Router wireless TP-LINK TL-WR1043ND

Router wireless cu 5 porturi Gigabit si 3 antene externe de 5dBi pentru o acoperire mai mare. Rata de transfer WI-FI, pana la 450 Mbps.

Vezi oferta


Tags: 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.