TOP 3 accesorii pentru protectia telefonului tau

       916   

TOP 3 accesorii pentru protectia telefonului tau

In ziua de azi este o adevarata provocare sa detii un telefon performant deoarece trebuie sa ai cat mai multa grija de el si, in ciuda faptului ca avem o multime de accesorii care ne pot ajuta sa facem asta, deseori se intampla sa ne trezim cu telefonul stricat, zgariat sau cu ecranul acestuia facut bucatele. De aceea am ales sa facem acest top de 3 accesorii pentru protectia telefonului tau astfel incat sa fie mereu in siguranta.

 

 

Husa telefon

Gasesti acum huse pentru telefoane peste tot, incepand de la magazinele online deja foarte populare si terminand chiar cu tarabele din piata sau magazinele chinezesti, este aproape imposibil sa nu gasesti o husa pentru telefonul tau. De asemenea preturile sunt la randul lor foarte accesibile, asa ca nu poate spune nimeni ca nu isi permite o husa pentru telefonul sau. Totusi, cele mai scumpe sunt concepute din materiale mai bune si mai rezistente, motiv pentru care au o bulina alba din partea noastra. Ca exemplu ar fi pacat sa faci investitia intr-un Samsung Galaxy Note 4, care este un telefon destul de scump si sa nu achizitionezi si o husa de protectie. Poti gasi mai multe huse de protectie pentru telefon pe site-ul gsmnet.ro.

Folie de protectie pentru ecran

Cea mai expusa parte a telefonului este ecranul. Asta deoarece noile telefoane de top au ecrane din ce in ce mai mari asa ca sansa ca acesta sa cada exact cu ecranul in jos este foarte mare. De asemenea una dintre cele mai intalnite probleme la telefoanele inteligente este reprezentata de ecranul spart sau foarte zgariat. In acest sens o folie suplimentara face minuni

Exista chiar si cateva tipuri de folii concepute in asa fel incat sa reziste cat mai mult la lovituri si la zgarieturi. Totodata, la fel cum am zis si in cazul huselor mai sus, preturilor foliilor sunt mai mult decat decente iar achizitia unui astfel de accesoriu este recomandata mai ales in cazul in care ai un telefon de top pe care ai dat foarte multi bani.

Bumper

Poate ca nu este un accesoriu la fel de cunoscut precum e husa sau folia pentru telefoane, insa bumperul este la randul sau foarte important. Daca folia protejeaza in principal ecranul iar husa de cele mai multe ori ofera protectie pentru spatele telefonului, bumperul are rolul de a proteja marginile telefonului care, la randul lor, sunt cele mai importante. Exista mai multe tipuri de astfel de accesorii diferenta facandu-se de cele mai multe ori in functie de design si de material. 

Asadar, daca doriti ca telefonul vostru sa aiba o durata de viata mai mare, va recomandam sa folositi accesoriile despre care am vorbit in randurile de mai sus.
 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.