Tastatura celor de la Windows Phone va putea fi folosita si pe alte sisteme de operare

       671   

Tastatura celor de la Windows Phone va putea fi folosita si pe alte sisteme de operare

Windows Phone nu a fost chiar cel mai de succes sistem de operare lansat pana acum insa in ultimul timp se pare ca dezvoltatorii si-au schimbat putin obiectivele si au inceput sa devina ceva mai open-minded venind cu tot felul de strategii care ar putea atrage utilizatorii sa foloseasca sistemul lor de operare. Iar una dintre aceste strategii a fost anuntata recent si vizeaza tastatura din Windows Phone.

 

 

Asadar, dupa ce au avut decizii asemanatoare cu Cortana si Word, cei de la Microsoft par sa fie din ce in ce mai darnici si astfel tastatura lor va putea fi folosita si pe alte sisteme de operare precum Android sau iOS.

Numele tastaturii este Word Flow si este considerata o tastatura foarte usor de folosit precum si foarte comoda. Initial, aceasta va putea fi folosita pe iOS iar mai apoi va ajunge cu siguranta si pe Android. Aceasta pune utilizatorilor la dispozitie un numar mare de gesturi astfel incat pentru a fi cat mai rapida. Cert este ca tastatura este considerata a fi unul dintre cele mai atragatoare aspecte ale lui Windows Phone, deci putem spune ca au luat o decizie buna.

Momentan insa nu stim nicio data de lansare pentru celelalte sisteme de operare, insa cu siguranta se va intampla curand.

 
 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.