Stiri

truecaller o aplicatie care iti spune cine te suna cu numar necunoscut

Truecaller - o aplicatie care iti spune cine te suna cu numar necunoscut

Ghid IT - 23 iunie 2016

De cate ori nu ti s-a intamplat sa primesti pe telefon un apel si sa il vezi mai tarziu insa nu stii de la cine e apelul deoarece nu ai numarul in agenda? Probabil ca de multe ori, iar un numar mare de utilizatori s-au lovit de aceasta problema pana acum. Din acest motiv a aparut aplicatia numita Truecaller care a starnit o multime de reactii pozitive pe internet, motiv pentru care am decis sa scriem si noi despre ea.sistemul de operare care te ajuta sa iti transformi laptopul in chromebook

Sistemul de operare care te ajuta sa iti transformi laptopul in Chromebook

Ghid IT     08 martie 2016

Cei care navigheaza foarte mult pe internet iar o mare parte din zi o petrec navigand pe diferite site-uri sau chiar administrand diferite afaceri online isi doresc sa aiba un Chromebook mai ales pentru simplitatea acestuia dar si pentru faptul ca este un laptop foarte rapid. Totusi acestea au niste preturi nu foarte mici, motiv pentru care exista si solutii mai ieftine la care poti apela pentru a-ti transforma laptopul intr-un Chromebook.


gmailify o aplicatie foarte utila de la google

Gmailify, o aplicatie foarte utila de la Google

Ghid IT     22 februarie 2016

Am mai vorbit despre aplicatii aici, iar acum a sosit timpul sa vorbim iar despre cei de la Google. Asta deoarece au lansat una dintre cele mai bune aplicatii, anume Gmailify a carui rol este acela de a ne permite sa ne conectam cu alta adresa de mail, nu numaidecat de la Google ci chiar de la Yahoo, Mail.com sau orice alt serviciu de mail.


browserul samsung internet for android eliminat de google

Browserul Samsung Internet for Android eliminat de Google

Ghid IT     11 februarie 2016

Cei de la Samsung lansau zilele trecute un browser dedicat dispozitivelor cu Android si, pentru inceput, parea sa fie foarte apreciat de catre utilizatori. Totusi se pare ca nu a fost intampinat la fel si de catre cei de la Google care, dupa nu foarte mult timp de la adaugarea lui in Google Play, au ales sa il elimine astfel incat acum nu mai este accesibil in magazinul de aplicatii.


google ofera 2 gb spatiu in google drive gratis doar azi

Google ofera 2 GB spatiu in Google Drive gratis doar azi

Ghid IT     09 februarie 2016

Astazi este Ziua Securitatii pe Internet iar probabil ca Google stie cel mai bine cat de important ca utilizatorii de internet sa aiba grija de datele lor. Astfel acestia au ales sa le aminteasca utilizatorilor care folosesc serviciile Google ca trebuie sa fie atenti la securitatea conturilor lor deoarece pe prima pagina Google gasim astazi un link care ne indeamna sa verificam securitatea online in doar doua minute.


gmail se mandreste cu 1 miliard de utilizatori activi

Gmail se mandreste cu 1 miliard de utilizatori activi

Ghid IT     04 februarie 2016

Atunci cand vine vorba de servicii de mail, cu siguranta GMail este cel mai apreciat precum si cel mai popular, in ciuda faptului ca acuma cativa ani cei care se puteau mandri cu aceasta realizare erau cei de la Yahoo. Acum insa compania celebra pentru al ei Yahoo Messenger nu mai are acelasi succes, iar pe val este Gmail, mai ales ca acum se mandreste cu un numar de 1 miliard de utilizatori activi, precum a declarat CEO-o Google Sundar Pichai. 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.