Software

cum se instaleaza windows de pe stick

Cum se instaleaza Windows de pe stick

Ghid IT - 29 iunie 2016

La fel cum multe alte dispozitive au devenit istorie, probabil in cativa ani la fel se va intampla si cu CD-urile care sunt folosite tot mai putin mai ales dupa ce stickurile USB au devenit atat de accesibile. De aceea atunci cand sistemul de operare se decide brusc sa nu mai functioneze, majoritatea utilizatorilor cauta un mod de a instala Windowsul de pe un stick, astfel incat sa nu fie nevoiti sa foloseasca CD-uri sau DVD-uri.sistemul de operare care te ajuta sa iti transformi laptopul in chromebook

Sistemul de operare care te ajuta sa iti transformi laptopul in Chromebook

Ghid IT     08 martie 2016

Cei care navigheaza foarte mult pe internet iar o mare parte din zi o petrec navigand pe diferite site-uri sau chiar administrand diferite afaceri online isi doresc sa aiba un Chromebook mai ales pentru simplitatea acestuia dar si pentru faptul ca este un laptop foarte rapid. Totusi acestea au niste preturi nu foarte mici, motiv pentru care exista si solutii mai ieftine la care poti apela pentru a-ti transforma laptopul intr-un Chromebook.


bucharest city app o aplicatie pentru turisti si nu numai

Bucharest City App o aplicatie pentru turisti si nu numai

Ghid IT     29 februarie 2016

Tehnologia este peste tot acum iar din acest motiv ar trebui lansate tot felul de aplicatii care sa ne ajute sa ne putem folosi cat mai mult de toata aceasta evolutie. Un bun exemplu in acest este aplicatia Bucharest City App care ofera foarte multe informatii utile mai ales turistilor dar nu numai.


gmailify o aplicatie foarte utila de la google

Gmailify, o aplicatie foarte utila de la Google

Ghid IT     22 februarie 2016

Am mai vorbit despre aplicatii aici, iar acum a sosit timpul sa vorbim iar despre cei de la Google. Asta deoarece au lansat una dintre cele mai bune aplicatii, anume Gmailify a carui rol este acela de a ne permite sa ne conectam cu alta adresa de mail, nu numaidecat de la Google ci chiar de la Yahoo, Mail.com sau orice alt serviciu de mail.


5 programe foarte bune pentru administrarea partitiilor in windows 10

5 programe foarte bune pentru administrarea partitiilor in Windows 10

Ghid IT     15 decembrie 2015

Odata cu lansarea noului sistem de operare Windows 10, tot mai multi utilizatori au inceput sa caute programe compatibile cu acesta pentru diferite activitati. Iar pentru ca administrarea partitiilor este un aspect foarte important in ceea ce priveste utilizarea unui computer, ne-am gandit sa va recomandam 5 programe foarte bine concepute pentru acest lucru care sunt totodata compatibile si cu ultima versiune a sistemului de operare al celor de la Microsoft.


3 motive pentru a trece la windows 10

3 motive pentru a trece la Windows 10

Ghid IT     13 decembrie 2015

Stim deja cu totii ca Windows 10 este ultima versiune a sistemului de operare a celor de la Microsoft, insa exista inca multe persoane indecise care se intreaba daca ar trebui sa treaca sau nu la aceasta versiune. De aceea ne-am gandit noi sa facem acest articol in care vorbim despre 3 motive pentru a trece la Windows 10. 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.