Site-uri unde poti edita poze gratuit

       694   

Site-uri unde poti edita poze gratuit

Daca in urma cu ceva timp, pe cand internetul nu era chiar atat de dezvoltat si de raspandit, era foarte greu sa editezi o poza, iar de cele mai multe ori trebuia sa cauti o multime de programe. Acum insa exista o multime de site-uri online care iti permite sa editezi poze complet gratuit dar si foarte usor, iar in randurile urmatoare va vom recomanda cateva dintre ele.

 

 

Unul dintre cele mai populare site-uri care iti permite sa editezi fotografii online este picjuice.com. Acest site ne ofera instrumente de redimensionare a fotografiilor, de rotire precum si instrumente care ne permit sa ajustam diferite aspecte precum e luminozitatea. Pe scurt, un site cu foarte multe optiuni complet gratuite.

Sumopaint.com este un alt site unde putem edita fotografii. La fel ca cel de mai sus, este foarte simplu de folosit insa avem chiar mai multe opțiuni la indemana, printre care putem mentiona si posibilitatea de a adauga diferite efecte, iar majoritatea utilizatorilor care vor sa editeze poze cauta în mod special aceste efecte.

In cazul in care ati facut o poza superba insa din pacate are si cateva defecte, insa nu va indurati sa o stergeti pentru a face alta ci vreti totusi sa va laudati cu ea pe retelele de socializare atunci ar trebui sa incercati citrify.com. Acest site de editat poze este mai special datorita faptului ca iti permite sa indepartezi diferite defecte ale imaginilor.

O alta categorie de utilizatori care cauta site-uri de editat poze este aceea interesata de unelte pentru a realiza diferite colaje. Ei bine, pe langa numeroasele site-uri ce te pot ajuta sa realizezi un colaj online, Phixr.com este unul dintre cele mai bune. Acesta te poate ajuta sa realizezi diferite colaje dar si felicitari folosind propriile fotografii alaturi de diferite efecte astfel incat sa obtii o creatie cat mai placuta.

Asadar, acestea sunt site-urile online care iti permit sa editezi fotografii.

 

Tags: 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.