Sistemul de operare care te ajuta sa iti transformi laptopul in Chromebook

       630   

Sistemul de operare care te ajuta sa iti transformi laptopul in Chromebook

Cei care navigheaza foarte mult pe internet iar o mare parte din zi o petrec navigand pe diferite site-uri sau chiar administrand diferite afaceri online isi doresc sa aiba un Chromebook mai ales pentru simplitatea acestuia dar si pentru faptul ca este un laptop foarte rapid. Totusi acestea au niste preturi nu foarte mici, motiv pentru care exista si solutii mai ieftine la care poti apela pentru a-ti transforma laptopul intr-un Chromebook.

 

 

Acest lucru este posibil cu ajutorul sistemului de operare ChromeOS, un sistem de operare mobil realizat desigur de catre cei de la Google care ne permite sa instalat un browser mai inteligent pe laptop. 

ChromeOS poate fi o solutie perfecta si pentru laptopurile mai vechi, care nu au prea multa memorie RAM si pe care nu le poti folosi decat pentru a naviga pe internet. Iar marele avantaj al lui ChromeOS este tocmai simplitatea de instalare, mai ales ca acum au venit si cei de la Neverware cu o solutie proprie numita CloudReady cu ajutorul careia putem instala ChromeOS pe un laptop in doar cativa pasi simpli.

De asemenea, pe langa faptul ca sistemul de operare ChromeOS este foarte usor de instalat, exista si o multime de tutoriale pe Youtube care te vor indruma la fiecare pas.

 
 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.