Servicii de optimizare seo - aspecte legate de site

       582   

Servicii de optimizare seo - aspecte legate de site

URL-ul companiei (www.companiata.ro) are un rol important atunci cand vorbim despre seo. O firma de servicii de optimizare seo va poate oferi cateva sfaturi foarte utile in legatura cu domeniul afacerii. Trebuie sa stiti ca cele mai multe site-ul au domeniile pe .com, .org, .gov si .ro (sau terminatiile locale pentru fiecare tara). Alte alternative pot fi: .net, .biz si .info, dar acestea sunt mai slabe din punct de vedere al optimizarii seo.

 

 

Cand va alegeti URL-ul site-ului ati putea fi tentat sa optati pentru un domeniu foarte bogat in cuvinte cheie (de exemplu magazin-de-biciclete.ro). Cu toate acestea nu ar trebui sa sacrificati brandul companiei de dragul SEO. Domeniul poate avea numele firmei dumneavoastra (de exemplu www.Bsport.ro).

Ce ati zice daca ati accesa un URL si ati ajunge pe un site care nu reflecta numele afacerii? Minciuna? Se poate... dar nu merita sa va pierdeti clientii pentru a afla acest lucru.

Designul site-ului - cum arata si cum se simte?

Serviciile de optimizare seo (www.seoagency.ro) au in vedere si modul in care site-ul se afiseaza vizitatorilor. Nu trebuie sa subestimati niciodata puterea designului site-ului dumneavoasra. Amintiti-va ca SEO poate aduce vizitatori pe site-ul dumneavoastra, dar nu-i poate tine acolo daca site-ul nu arata profesionist si nu le inspira incredere.

Accesibilitate

Un site trebuie sa fie usor de utilizat. Ati intrat vreodata pe un site, ati incercat sa gasiti niste informatii, dar pur si simplu nu ati dat peste ele? Site-urile curate, organizare, cu pagini de pornire bine structurate si meniuri facile ofera fara doar si poate cea mai placuta si confortabila experienta pentru orice utilizator.

Recomandarea firmei de servicii de optimizare seo este sa va uitati la site-ul dumneavoastra cat mai obiectiv. De fapt, ati putea ruga un prieten sincer sa faca acest lucru in locul dumneavoastra si sa va spuna ce modificari ar sugera. Poate ca nu e prea placut sa auziti aceste lucruri, dar cu siguranta ele sunt pretioase pentru sanatatea site-ului dumneavoastra. Sigur ca nu puteti multumi pe toata lumea, dar este important sa avem in vedere feedback-ul si sugestiile utilizatorilor.

Texte originale

Continutul de pe site-ul dumneavoastra trebuie sa fie unic si original. Google penalizeaza textele copiate, chiar daca este vorba despre fragmente scurte sau trunchiate. Daca doriti sa faceti referire la informatii de pe alte site-uri, este indicat sa intocmiti un rezumat cu propriile cuvinte, iar la final sa oferiti link spre pagina initiala.

Daca elaborarea textelor nu este punctul dumneavoastra forte, atunci este recomandat sa angajati un profesionistAgentia de servicii de optimizare seo poate face acest lucru pentru dumneavoastra.

 

Tags: 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.