Semne care iti spun ca esti dependent de telefonul mobil

       880   

Semne care iti spun ca esti dependent de telefonul mobil

Nu mai este o noutate deja faptul ca ne aflam intr-o perioada in care aproape oricine are un telefon inteligent, in contextul in care in fiecare zi apar noi modele cu ecrane tot mai mari, procesoare mai puternice, memorii interne mai generoase si de grosimi cat mai mici.

 

 

Am ajuns insa sa fim controlati de aceste dispozitive si astfel din ce in ce mai multe persoane sunt dependente de telefoanele mobile. Vrei sa afli daca si tu esti dependent de telefonul mobil? Aceste semne iti confirma asta:

Ai mereu telefonul la tine

Daca folosesti telefonul chiar si atunci cand faci baie si este singurul obiect pe care nu uiti sa il iei cu tine oriunde ai merge, atunci este foarte probabil sa fii dependent de telefonul mobil. Sfatul nostru este sa incerci sa te desparti mai des de el si sa te bucuri de putina liniste.

Te panichezi cand nu mai ai baterie sau semnal

Daca unul dintre cele mai mari cosmaruri ale tale este lipsa bateriei sau a semnalului atunci este clar ca ai o problema si e posibil sa fii dependent de telefonul mobil. Priveste aceste momente ca pe niste oportunitati de relaxare, nu ca pe niste situatii in care singurul sentiment sa fie panica.

Scrii mesaje persoanelor de langa tine

Daca scrii mesaje pana si persoanelor care se afla in aceeasi incapere cu tine atunci cu siguranta ai uitat ce inseamna comunicarea. Vorbitul fata in fata este mult mai cool decat orice aplicatie de mesagerie, va garantam.

Dormi cu telefonul langa tine

Pe langa faptul ca poate fi foarte nesanatos sa dormi cu telefonul langa tine, mai este si un semn ca nu prea te poti desparti de acest dispozitiv.

Nu-ti poti dezlipi ochii de pe ecran nici cand te uiti la un film

Daca obisnuiesti sa pierzi faze importante din serialul tau preferat doar pentru ca verifici conturile din social media sau vrei sa trimiti un mesaj, atunci este un alt semn ca telefonul mobil inseamna totul pentru tine.

Asadar, daca te regasesti in majoritatea situatiilor de mai sus atunci este foarte clar faptul ca ai o problema si ca ar trebui sa iti amintesti ce inseamna sa traiesti viata cu adevarat.

  

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.