Online

site uri unde poti edita poze gratuit

Site-uri unde poti edita poze gratuit

Ghid IT - 03 iunie 2016

Daca in urma cu ceva timp, pe cand internetul nu era chiar atat de dezvoltat si de raspandit, era foarte greu sa editezi o poza, iar de cele mai multe ori trebuia sa cauti o multime de programe. Acum insa exista o multime de site-uri online care iti permite sa editezi poze complet gratuit dar si foarte usor, iar in randurile urmatoare va vom recomanda cateva dintre ele.gmailify o aplicatie foarte utila de la google

Gmailify, o aplicatie foarte utila de la Google

Ghid IT     22 februarie 2016

Am mai vorbit despre aplicatii aici, iar acum a sosit timpul sa vorbim iar despre cei de la Google. Asta deoarece au lansat una dintre cele mai bune aplicatii, anume Gmailify a carui rol este acela de a ne permite sa ne conectam cu alta adresa de mail, nu numaidecat de la Google ci chiar de la Yahoo, Mail.com sau orice alt serviciu de mail.


5 alternative pentru google play

5 alternative pentru Google Play

Ghid IT     24 noiembrie 2015

Cu siguranta Google Play este cea mai bogata precum si cea mai sigura sursa de aplicatii si jocuri pentru telefoanele cu sistem de operare Android. Totusi asta nu inseamna ca reprezinta singura sursa, ci chiar mai sunt o multime de alte locuri de unde putem descarca aplicatii si alte fisiere pentru telefoanele cu Android.


ce este stocarea in cloud si beneficiile ei

Ce este stocarea in Cloud si beneficiile ei

Ghid IT     18 noiembrie 2015

Stocarea in Cloud a devenit foarte populara in ultima vreme, motiv pentru care apar tot mai multe companii care ofera astfel de servicii. Iar printre numele mari care ofera pachete gratuite de stocare in Cloud se afla chiar cei de la Google precum si Microsoft, deci nu mai sunt dubii ca este vorba despre o tehnologie foarte apreciata. Totusi, ce este stocarea in Cloud?


youtube lanseaza un serviciu pe baza de abonament

YouTube lanseaza un serviciu pe baza de abonament

Ghid IT     27 octombrie 2015

Chiar daca exista impresia ca internetul este gratuit pentru toata lumea iar tot ce se afla pe internet poate fi folosit fara a scoate nici un ban din buzunar, cei de la YouTube vor sa incerce sa demonstreze ca aceasta impresie este una gresita, lansand primul serviciu pe baza de abonament.


servicii google foarte utile mai putin cunoscute

Servicii Google foarte utile mai putin cunoscute

Ghid IT     15 octombrie 2015

Atunci cand vine vorba despre una dintre cele mai mari companii ale internetului, Google, ne gandim doar la motorul de cautare creat de acestia, serviciul de mailuri Gmail, reteaua pe care au cumparat-o Youtube si cam atat. 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.