Noul buton de like Facebook va fi introdus curand

       858   

Noul buton de like Facebook va fi introdus curand

Acuma ceva timp cei de la Facebook anuntau un nou buton pentru Facebook, iar toata lumea credea ca este vorba despre mult prea discutatul buton de dislike, insa dupa ceva timp cei de la Facebook au revenit cu un comunicat prin intermediul caruia ne-a oferit mai multe detalii despre noul buton de Like.

 

 

Astfel, noul buton de Like ne va permite sa putem sa ne exprimam mai multe stari, astfel incat nu chiar tot timpul dam Like pentru ca ne place o postare anume. Mai exact, starile ce vor fi introduse vor fi urmatoarele: love, haha, wow, sad si angry. Pe scurt, putem sa aratam mai exact ce parere avem despre o postare, daca ne place sau nu, daca ne miram de continutul respectiv sau daca ne-a deranjat si am devenit nervosi. 

Mai mult decat atat, functia despre care am vorbit mai sus a fost testata deja si a trecut testele cu brio astfel incat ne asteptam ca in urmatoarele saptamani, Facebook-ul sa sufere o noua schimbare despre care credem ca este binevenita.

In ceea ce priveste update-ul pe care multi utilizatori il asteapta, trebuie mentionat faptul ca nu ne vom bucura cu totii in acelasi timp de noua functie, ci actualizarea se face treptat, initial fiind introdusa pe versiunea de pe telefonul mobil, dupa care treptat se vor putea bucura toti utilizatorii.

 

Tags: 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.