Motive pentru a cumpara un eReader

       659   

Motive pentru a cumpara un eReader

Chiar daca nu sunt la fel de populare la noi precum sunt in alte tari, dispozitivele pentru citit reprezinta o achizitie foarte reusita pentru majoritatea cititorilor, in ciuda faptului ca foarte multe persoane cred ca pot citi si de pe telefon sau de pe tableta, deci nu au nevoie de un dispozitiv de pe care doar sa citeasca. De aceea am decis sa facem acest articol in care va oferim cateva motive pentru a va achizitiona un eReader.

 

 

Ai mereu biblioteca in geanta

Atunci cand cartile reprezinta pentru tine niste prieteni foarte buni, este important pentru tine sa ai mereu cat mai multe tiluri la dispozitie. Practic vorbind, nu prea poti cara cu tine toata biblioteca insa atunci cand ai un eReader vei putea avea mereu la tine mai mult de o mie de titluri, in functie de spatiul de stocare. Astfel, poti citi oricand si orice carte doresti, fara sa faci ca geanta sa fie foarte grea.

Poate face cititul mai ieftin

Iubitorii de carte isi cumpara cate o carte in fiecare saptamana, uneori chiar mai multe carti si de mai multe ori. De obicei o carte costa aproximativ 20 de lei asa ca, intr-o perioada indelungata de timp, se aduna ceva bani. Atunci insa cand ai un eReader poti face multe economii, mai ales ca sunt multe carti digitale gratuite pe internet iar pe Amazon cartile un un pret foarte ok.

Este mult mai sanatos decat telefonul sau tableta

Avantajul cel mai mare pe care un eReader il are in fata tabletelor sau a telefoanelor este tipul ecranului. Asta deoarece, in cazul unui eReader, vorbim despre un ecran de tip eInk care este mult mai sanatos pentru ochi deoarece nu dispune de lumina artificiala. In comparatie cu acesta, ecranele dispozitivelor mentionate anterior, nu sunt prea prietenoase cu ochii unui cititor, astfel incat dupa o perioada indelungata de citit pe telefon sau tableta, ochii ar putea da semne de oboseala.

Devii prietenul naturii

Oricat de mult ai iubi cartile, adevarul trist este acela ca sunt taiati multi copaci pentru realizarea lor asa ca, citind pe un eReader, vei reusi sa devii prietenul naturii, asta deoarece vei descuraja editurile sa tipareasca la fel de multe carti iar cititul digital ar putea avea o evolutie mai promitatoare.

Asadar, speram ca aceste 4 motive te vor ajuta sa te convingi ca merita achizitia unui eReader precum si faptul ca cititul digital ar trebui promovat mai mult.

 

Recomandari ebook reader

 

eBook Reader Bookeen Cybook Odyssey

Cybook Adyssey HD Frontlight ofera o solutie rapida printr-un strat laminat invizibil. Interfata ofera 20 de niveluri de iluminare frontala cu o singura atingere a ecranului tactil pentru a optimiza calitatea de contrast.

Vezi oferta


eBook Kindle Paperwhite

Cel mai avansat eBook. Contrast mai mare al ecranului tactil cu lumina incorporata. Wi-Fi incorporat care va permite sa descarcati carti in mai putin de 60 secunde.

Vezi oferta


eBook Reader Pocketbook Basic 2

PocketBook Basic 2 este un excelent cadou chiar si pentru cei care inca mai cred ca cititul unei carti tiparite este mai confortabil.

Vezi oferta
 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.